کد خبر:۱۰۶۳۶۳۷
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

اعزام ۴۰ گروه جهادی به مناطق محروم خراسان رضوی

۴۰ گروه جهادی متشکل از دانشجویان دانشگاه‌های خراسان رضوی برای شرکت در اردو‌های جهادی به مناطق محروم شهرستان تایباد اعزام می‌شوند

امیر سالاری، مسئول جهادی بسیج دانشجویی خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو با اشاره به اعزام ۴۰ گروه جهادی به مناطق محروم این استان، اظهار کرد: ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ نفر از دانشجویان خواهر و برادر دانشگاه‌های استان از ۲۱ تا ۲۹ اسفند در اردو‌های جهادی شرکت خواهند کرد.

سالاری با اشاره به ارائه خدمات متنوع به ساکنین روستا‌های محروم افرود: امسال در زمینه‌های بهداشت و درمان، عمرانی، فرهنگی، آموزشی اقتصاد مقاومتی خدمات متنوعی به هموطنان مناطق محروم ارائه خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار