کد خبر:۱۰۶۳۹۴۶
داداش پور:

خلأ اصلی در حوزه کشاورزی، عدم توجه به کشاورزی دانش بنیان است

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت:خلأ اصلی و علت عدم توسعه و پیشرفت در عرصه کشاورزی ناشی از بی توجهی به کشاورزی دانش بنیان است.
خلأ اصلی در حوزه کشاورزی، عدم توجه به کشاورزی دانش بنیان است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجوف هاشم داداش پور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان در بازدید از پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران و در نشست اعضای هیات رئیسه با بیان مطلب فوق اظهار داشت: کمتر کشوری در قاره آسیا می‌توان یافت که به اندازه ایران دارای زیرساخت‌های علمی و دانشکده‌های کشاورزی باشد.


وی با اشاره به کشور هلند که رتبه اول در اروپا و رتبه دوم در جهان در صادرات محصولات کشاورزی را داراست خاطرنشان ساخت: هلند به اندازه سه استان شمالی ما وسعت دارد و با آب و هوایی شبیه هم و البته بخاطر اینکه بخشی از زمین‌های این کشور پایین‌تر از سطح دریا واقع شده با خشونت طبیعت هم مواجه است، اما تنها بدلیل برخورداری از فناوری‌های روز و ارتباط تنگا تنگ با دانشگاه‌های کشاورزی توانسته غذای بخشی از اروپا را تامین کند.


معاون وزیر علوم کشور ایران را کشوری چهارفصل برشمرد و خاطرنشان ساخت: اگر ایران نتواند در محصولات اصلی به خودکفایی برسد و در دنیا و کشور‌های منطقه نقش بازیگری را در موضوع محصولات کشاورزی ایفا کند، نشانگر این است که حوزه کشاورزی و دانشگاه نتوانسته‌اند از ظرفیت‌های یکدیگر بهره‌مند شوند.


وی جذب دانشجویان بین الملل در حوزه کشاورزی را عامل پویایی و بالندگی دانشگاه‌های کشاورزی دانست و ابراز داشت: سه درصد از دانشجویان بین الملل در رشته کشاورزی جذب دانشگاه‌ها شده اند که جا دارد در این حوزه سرمایه‌گذاری بیشتری صورت گیرد.


وی در پایان از فرصت‌های تحقیقاتی داخل کشور بعنوان ظرفیت سازی برای دانشجویان دوره دکتری نام برد و گفت: ما امسال ۱۰۰۰ فرصت تحقیقاتی تعریف کردیم تا دانشجویان مقطع دکتری بتوانند از ظرفیت‌های دانشگاه‌های هدف و اساتید و آزمایشگاه‌ها در بازه زمانی ۶ ماه استفاده کنند و مبلغ ۴۰ میلیون تومان هم مقرری و هزینه خوابگاه و استاد و ... برای هر فرد در نظر گرفته شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار