آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۵۰۷۲

برگزاری جشن اعیاد شعبانیه در دانشگاه پیام نور مرکز سنندج +تصاویر

مراسم جشن اعیاد شعبانیه با حضور دانشجویان دانشگاه پیام نور سنندج در سالن همایش‌های این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مراسم جشن اعیاد شعبانیه با حضور دانشجویان دانشگاه پیام نور سنندج در سالن همایش‌های این دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این مراسم مریم مهدی عراقی سرپرست دانشگاه پیام نور استان کردستان ضمن خیر مقدم به جهت حضور دانشجویان و تبریک میلاد با سعادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان به همه دانشجویان، گفت: دانشگاه پیام نور از دیرباز مبدا علم و عمل به عمل در کشور و سرچشمه شور و نشاط در میان دانشجویان بوده است؛ و ابراز امیدواری کرد که چنین جشن‌هایی در دانشگاه پیام نور استان کردستان تداوم یابد.

وی افزود: جوانان امروز به مراتب انسان‌های پر جنب و جوش و با هوش تری از جوانان دیروز هستند؛ و دارای قدرت تحلیل بالایی هستند. پس باید برای رسیدن به آگاهی هر چه بیشتر آنان تلاش کرد تا افکار آنان به وسیله دشمن به یغما نرود.

در ادامه ماموستا دستی، امام جماعت اهل سنت دانشگاه پیام نور مرکز سنندج و مدرس علوم دینی، به سخنرانی در باب روز جوان و عید نیمه شعبان و آیین و مراسم آن که در میان اهل سنت آن را "روز برات" می‌نامند، پرداخت.

ماموستا دستی با اشاره به آیه شریفه [وَمَآ ءَاتَىٰکُمُ ٱلرَّسُولُ فَخُذُوهُ وَمَا نَهَىٰکُمۡ عَنۡهُ...]گفت: خداوند در آیه ۷ سوره مبارکه حشر میفرماید: (و آنچه پیامبر به شما داد، آن را بگیرید و از آنچه شما را از آن باز داشت، باز ایستد، و از خدا بترسید) این یعنی سخنان پیامبر اکرم یکی از پر نور‌ترین چراغ‌های راه و هدایت جوانان میتواند باشد.

وی بیان کرد: در مرتبه بعد، بزرگان علمی و عالمان دینی ما هم میتوانند یکی از بهترین الگو‌های جوانان امروز باشند؛ و در مسیر رشد و تعالی جوانان مؤثر باشند.

این مراسم با دف نوازی و شعرخوانی چند نفر از دانشجویان دانشگاه پیام نور ادامه یافت و سپس به فعالین فرهنگی و برگزیدگان جشنواره رویش و نشریات دانشجویی لوح تقدیر و جوایزی اهدا شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار