آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۵۸۹۶

وزیر علوم با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه گرگان دیدار کرد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با حضور در استان گلستان به همراه جمعی از روسای دانشگاه‌های استان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه گرگان دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد علی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به منظور بازدید از دانشگاه‌های استان گلستان به این استان سفر کرده است. شرکت در آئین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه گنبد کاووس و همچنین دیدار با مجمع نمایندگان این استان از دیگر برنامه‌های وزیر عتف در استان گلستان خواهد بود.

آیت الله نورمفیدی، نماینده، ولی فقیه در استان گلستان در این دیدار با اشاره به تحولات بشری پس از بعثت حضرت خاتم (ص) گفت: یکی از جلوه‌های بعثت رسول خدا (ص) که برگرفته از کتاب مقدس آسمانی و شخص رسول خدا (ص) است، توسعه فضای علم و دانش در جامعه اسلامی بود.

نور مفیدی با اشاره به اینکه دانشمندان اسلام در تاریخ جزو پرچمداران علم و دانش بوده‌اند گفت: انتظار داریم پس از انقلاب و همانطور که مقام معظم رهبری تاکید نمودند بتوانیم در حوزه علم و دانش افتخارات دانشمندان گذشته جهان اسلام و کشور ایران را تکرار نموده و رتبه اول علمی دنیا را کسب نماییم.

وی بر ارتقای روزبه‌روز علمی دانشگاه‌های کشور تاکید کرد و افزود: علم و دانش نباید تنها مختص به دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه شود بلکه باید در زندگی آحاد جامعه جریان داشته باشد.

امام جمعه گرگان در پایان با بیان اینکه در استان گلستان متاسفانه دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی دارای مشکلاتی هستند گفت: انتظار داریم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با حضور خود در استان نگاه ویژه‌ای به دانشگاه‌ها و موسسات و مراکز آموزشی داشته باشند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری این سفر را فرصتی برای بازدید از دانشگاه‌های استان گلستان عنوان کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم خدمتگزارانی موفق و صادق برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشیم.

زلفی‌گل با اشاره به تلاش‌های مسئولین دانشگاه‌های کشور در جهت بهبود شرایط آموزشی بیان داشت: همه باید تلاش کنیم تا نسلی عالم‌تر، متدین‌تر و باتقواتر را تحویل جامعه داده و مسیر پیشرفت کشور را با سرعت بیشتری طی کنیم.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نیز در این دیدار گفت: وزیر محترم علوم با هدف بازدید از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان و حضور در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه گنبدکاووس در استان حضور یافته است که امیدواریم حضور ایشان زمینه‌ساز تقویت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان گردد.

شتایی با بیان اینکه استان گلستان دارای ظرفیت بسیار بالایی در زمینه علمی و پژوهشی است گفت: دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی استان نیازمند نگاه ویژه‌ای از سوی دولت هستند.

وی در پایان تصریح کرد: اکنون در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان حدود ۶۰ هزار دانشجو مشغول به تحصیل بوده و حدود ۱۰۳۰ عضو هیات علمی به امر تربیت و تعلیم دانشجویان در مقاطع مختلف می‌پردازند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار