کد خبر:۱۰۶۷۲۵۱
در نخستین روز سال مهار تورّم و رشد تولید؛

عملیات اجرایی ۲ طرح دانش‌بنیان و خط توسعه محصولات شرکت شیرخشک پگاه شهرکرد آغاز شد

عملیات اجرایی افزایش ظرفیت تولید محصولات پودری و خط تولید کره و سردخانه شرکت شیرخشک نوزاد پگاه شهرکرد، روز سه‌شنبه یکم فروردین‌ماه با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی آغاز و از ۲ طرح دانش‌بنیان این شرکت رونمایی شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان چهارمحال و بختیاری، «سیدصولت مرتضوی» در آیین افتتاحیه این طرح که با حضور «غلامعلی حیدری» استاندار چهارمحال و بختیاری، «احمد راستینه» نماینده شهرستان‌های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی، «اسماعیل لله‌گانی» مدیرعامل بانک رفاه کارگران و جمعی از مدیران استانی برگزار شد، گفت: در سال گذشته در راستای تحقق شعار سال، توجه ویژه‌ای به طرح‌های دانش‌بنیان شد و اقدامات قابل توجهی به ثمر نشست.

وی با بیان اینکه طرح‌های دانش‌بنیان بستر استقلال و خودکفایی کشور را فراهم می‌کند، افزود: در حوزه تولید محصولات لبنی این مهم اهمیت دوچندانی دارد چرا که نه تنها در امنیت غذایی کشور مؤثر است بلکه ارزش صادراتی فراوانی نیز دارد.

مرتضوی تصریح کرد: با احداث خط توسعه شرکت شیرخشک نوزاد پگاه ظرفیت تولید شیر در این مجتمع به ۵۰۰ تُن در روز افزایش پیدا می‌کند و علاوه بر آن یک مجتمع دامداری پنج هزار رأسی نیز در استان احداث می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تأمین مواد اولیه از جمله شیر را از مشکلات شیرخشک پگاه اعلام کرد و گفت: با ایجاد مجتمع‌های دامداری می‌توان این دغدغه را برطرف کرد.

مرتضوی با بیان اینکه شرکت پگاه ارزش صادراتی بالایی دارد و در برخی کشور‌ها برند برتر است، اظهار داشت: سالانه ۶ هزار و ۵۰۰ تن کره در شرکت پگاه شهرکرد تولید می‌شود که جنبه صادراتی هم دارد.

ادای احترام و زیارت شهدای شهرکرد، بازدید از مرکز توانبخشی یکتا شهرکرد، بیمارستان امام‌علی (ع) فرخ‌شهر و دیدار با کارگران شرکت شیرخشک پگاه شهرکرد از برنامه‌های سفر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استان چهارمحال و بختیاری بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار