کد خبر:۱۰۶۷۹۱۵

تولید بذر گندم با مزیت افزایش ۴۰ درصدی محصول

محققان و پژوهشگران سازمان اقتصادی کوثر به نمونه بذری دست یافتند که با ایجاد بهره وری، تولید گندم را سی تا چهل درصد افزایش می‌دهد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ محققان و پژوهشگران موسسه توسعه کسب و کار رویش کوثر به نمونه بذری دست یافتند که با ایجاد بهره وری، تولید گندم را سی تا چهل درصد افزایش می‌دهد.

افزودنی ست؛ این موفقیت بزرگ که در ارتقاء امنیت غذایی کشور اثر می‌گذارد در شرایطی رقم خورد که رهبر معظم انقلاب در چند ساله اخیر افزایش تولید را به عنوان تکلیف اساسی دستگاه‌های فعال در حوزه اقتصاد بیان کرده اند.

تولید بذر گندم با مزیت افزایش ۴۰ درصدی محصول

علیرضا یوزباشی مدیرعامل موسسه کسب و کار رویش و سرمایه گذار این محصول فناورانه در گفتگو با صدا و سیما اعلام کرد: برای زراعت این بذر بار مالی جدیدی برای کشاورز ایجاد نمی‌شود. این مسأله در حالی است که افزایش بهره وری ۳۰ تا ۴۰ درصدی ره آورد استفاده از این بذر است.



محمد رضا فربهی نیز در ادامه اظهار کرد: در روش کشت سنتی گندم هر سنبله گندم حدود ۵۰ دانه گندم به بار می‌آورد، اما در روش بذر اصلاح شده ۵۰ دانه تبدیل به ۸۰ دانه می‌شود.

وی در نهایت تصریح کرد: این محصول ماهیت تراریخته ندارد، اما با اصلاح سنتی بذر منجربه افزایش تولید شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار