کد خبر:۱۰۶۸۲۸۸
وزیر کشاورزی:

بازار را با صفر کردن سود ۳۴ قلم کالا در ماه رمضان کنترل کردیم

وزیر جهاد کشاورزی گفت: در طرح فجر تا فطر که تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد توانسته‌ایم با صفر کردن سود ۳۴ قلم کالا کنترل مناسبی بر روی بازار داشته باشیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد و کشاورزی در جمع خبرنگاران در خصوص اقدامات وزارت جهاد کشاورزی برای کنترل بازار، گفت: ۵۲ هزار تن گوشت مرغ منجمد با قیمت هر کیلو ۴۰ هزار تومان و گوشت گوسفند عشایری توزیع شد تا اقشار مختلف بتوانند با قیمت مناسب به اقلام پروتئینی دسترسی داشته باشند.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در همین راستا ۱۵۰ هزار تن برنج هندی با قیمت هرکیلوگرم ۳۵ هزار تومان، ۸۰ هزار تن شکر با قیمت هرکیلوگرم ۱۸ هزار تومان و ۱۳ هزار تن پیاز توزیع شده است و تلاش ما در وزارتخانه این بوده تا بازار رسانی مناسبی را داشته باشیم.

عضو کابینه دولت سیزدهم با تاکید بر اینکه در حوزه واردات گوشت و توزیع خرما نیز اقداماتی را داشته‌ایم، عنوان کرد: در طرح فجر تا فطر که تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد توانسته‌ایم با صفر کردن سود ۳۴ قلم کالا کنترل مناسبی بر روی بازار داشته باشیم و این تجربه با فروشگاه‌های زنجیره‌ای را در طول سال نیز ادامه می‌دهیم و تلاش می‌کنیم با این ابزار کنترل و مهار بازار را در سال ۱۴۰۲ ادامه دهیم و محصولات کشاورزی را با نرخ مناسبی توزیع کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار