آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۸۶۷۵

تظاهرات مردم اردن در محکومیت یورش صهیونیست‌ها به مسجدالأقصی

مردم اردن با برگزاری تظاهراتی در پایتخت این کشور و دیگر استان‌های آن، تجاوزات صهیونیست‌ها علیه مسجدالأقصی و نمازگزاران فلسطینی را محکوم کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مردم اردن امروز جمعه در امان پایتخت این کشور و چند استان دیگر تظاهرات حمایت از ملت فلسطین برگزار کردند.

تظاهرات‌کنندگان خواستار توقف فوری تجاوزات شهرک‌نشینان و پلیس رژیم اشغالگر علیه مسجدالأقصی شده و جامعه جهانی را به اتخاذ موضع قاطع در حمایت از اماکن مقدس و حمایت از فلسطینیان بی‌دفاع فراخوانده و بر ضرورت وجود موضع عربی یکپارچه برای مقابله با تجاوزات رژیم صهیونیستی تأکید کردند.

بنابر گزارش وبگاه اردنی «عمون»، شرکت‌کنندگان در این تظاهرات بر اهمیت تداوم قیمومیت اردن بر اماکن مقدس اسلامی و مسیحی در قدس و ایفای نقش آن در حمایت از این اماکن و حفظ وضعیت حقوقی و تاریخی آن تأکید کردند.

تظاهرات‌کنندگان اردنی همچنین پایداری نمازگزاران فلسطینی در مسجدالأقصی و ساکنان قدس در مقابله با تجاوزات صهیونیست‌ها را ستودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار