رسانه صهیونیست: روز‌های سیاهی پیش رو داریم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۸۹۳۴

رسانه صهیونیست: روز‌های سیاهی پیش رو داریم

یک رسانه عبری زبان فاش کرد، ارزیابی‌های امنیتی نشان می‌دهند، اسرائیل در برابر این واقعیت گرفته است که دشمنانش از زیر و بم نقط ضعف‌هایش آگاه شده‌اند.
رسانه صهیونیست: روز‌های سیاهی پیش رو داریم

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، خبرنگار نظامی شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد، ما در مقابل یک واقعیت جدید قرار داریم که از این پس دشمنان ما از نقاط ضعف فعلی ما آگاهی داشته و همچنان از این طریق اسرائیل را به چالش خواهند کشید.

آلون بن دیوید خبرنگار این رسانه عبری زبان در ادامه گفت: ارزیابی سرویس‌های امنیتی اسرائیل همگی افق‌های تاریک و روز‌های سیاهی را نشان داده و تاکید دارند که احتمال افزایش تنش در روز‌های باقی مانده از ماه رمضان وجود دارد، گرچه با پایان ماه رمضان این تنش به پایان نخواهد رسید.

گفتنی است با وجود تدابیر شدید امنیتی رژیم صهیونیستی، دیروز جمعه سرزمین‌های اشغالی شاهد دو عملیات شهادت طلبانه یکی در دره اردن و دیگری در تل‌آویو بود که منجر به هلاکت 3 صهیونیست و زخمی شدن 8 نفر دیگر شد.

پایگاه عبری زبان واللا نیوز هم به نقل از رئیس پلیس رژیم صهیونیستی هم فاش کرد: هر لحظه و هر دقیقه منتظر وقوع یک حادثه هستیم، ممکن است یک عملیات انفجار یا تصادف عمدی یا تیراندازی در دیزنکوف، تل آویو یا هر جای دیگر به وقوع بپیوندد.

پربازدیدترین آخرین اخبار