به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، رضا رضایی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان اظهار داشت: از خدا میخواهیم توفیق درک شبهای قدر را به همه ما بدهد و با توجه به اینکه در آستانه روز جهانی قدس قرار داریم از همه معلمان، اولیا و دانشآموزان دعوت میکنم با حضور گسترده و باشکوه خود در راهپیمایی یومالله روز قدس بار دیگر حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین انجام بدهند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه آموزش و پرورش ابعاد مختلفی در بحث آموزش دارد، گفت: در استان کرمان اعتبارات خوبی برای توسعه فضای آموزشی اختصاص داده شده است.
وی با اشاره به اینکه یکی از مسائل ما در آموزش و پرورش فعالیتهای تربیتی و فرهنگی است، افزود: کارهای خوبی در حوزه فرهنگی انجام شده است و برای تحقق شعار سال که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی است کارگروهی در آموزش و پرورش تشکیل شده است.
رضایی با بیان اینکه بیش از ۵۴ هزار دانشآموز دختر و پسر استان کرمان امسال به سن تکلیف رسیدند، ادامه داد: جشن تکلیف دانشآموزان در مدارس و جشن تکلیف بیش از ۴ هزار دانشآموز دختر در مصلی بزرگ امام علی (ع) شهر کرمان برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه امسال بیش از ۱۲ هزار دانشآموز با آگاهی کامل در آیین معنوی اعتکاف شرکت کردند، بیان کرد: امسال جشن روزه اولیها در جوار مرقد مطهر شهید سپهبد قاسم سلیمانی برگزار میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه ویژهبرنامه احیای شب قدر امسال در تعدادی از مدارس کرمان برگزار شده است، گفت: در مورد حجاب فصلالخطاب قانون کشور است؛ کارگروه حجاب و عفاف در آموزش و پرورش استان تشکیل شده و منشور حجاب و عفاف در مدارس تهیه شده و اجرایی میشود.
وی با اشاره به اینکه اردوی راهیان نور دانشآموزی امسال برگزار و بیش از ۴ هزار و ۳۰۰ دانشآموز به مناطق عملیاتی اعزام شدند، افزود: در قالب اردوهای راهیان نور مکتب شهید سلیمانی بیش از ۲۰ هزار دانشآموز از سراسر استان کرمان در مرقد مطهر شهید سلیمانی حضور یافتند و برای آنها برنامههای فرهنگی و مذهبی برگزار شد.
رضایی با بیان اینکه بیش از ۴۵۰ هزار دانشآموز در سطح استان در مسابقات ورزشی در رشتههای مختلف شرکت کردند، اظهار داشت: یکی از مهمترین اقدامات وزارت آموزش و پرورش توازن دانشآموزان در رشتههای تحصیلی است.
وی با اشاره به اینکه در سالهای گذشته حضور در رشتههای پزشکی و تجربی زیاد بود و بعضاً در دانشگاه نیز قبول نمیشدند که آسیبهای بعدی را به همراه داشت، گفت: هدفگذاری ما این است که ۵۰ درصد از دانشآموزان استان کرمان در رشتههای فنی و کاردانش تحصیل کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه ایجاد هنرستانهای جوار کارخانهای در برنامه است که با تعدادی از صنایع هماهنگی لازم شده، افزود: انتخاب رشته تحصیلی باید متناسب با بازار کار جامعه انجام شود که دانشآموزان در آینده دچار مشکل اشتغال نشوند.
وی با اشاره به اینکه تعداد دانشآموزان بازمانده از تحصیل در استان مشخص و این دانشآموزان شناسایی شدهاند، بیان کرد: تاکنون ۸۵۰ دانشآموز بازمانده از تحصیل در سطح استان کرمان شناسایی شده و به کلاس درس بازگشتند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه بالغ بر ۶ هزار کد مدرسه در سطح استان کرمان داریم و سنددار کردن مدارس را با جدیت پیگیری میکنیم، گفت: از این تعداد دو هزار مدرسه استان سند دارند.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۴۰۵ مدرسه استان کرمان سنددار شدند که کار بزرگی بود، ادامه داد: هزار و ۸۰۰ مدرسه در سطح روستاهای استان داریم که اغلب آنها سند ندارند و در سال جاری سنددار کردن این مدارس در اولویت است.