کد خبر:۱۰۷۱۱۷۰
طی بیانیه‌ای مطرح شد

سوال بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان کردستان از سرپرست وزارت آموزش و پرورش

بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان کردستان طی بیانیه‌ای خطاب به سرپرست وزارت آموزش و پرورش و وزیر علوم نسبت به مبانی معرفتی دانشجو-معلمان مواردی را مطرح کردند.

به گزارش خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان کردستان طی بیانیه‌ای خطاب به سرپرست وزارت آموزش و پرورش و وزیر علوم نسبت به مبانی معرفتی دانشجو-معلمان مواردی را مطرح کردند.
متن این بیانیه بدین شرح است:

فَوَرَبِّکَ لَنَسْأَلَنَّهُمْ أَجْمَعِینَ عَمَّا کَانُوا یَعْمَلُونَ

به پروردگارت سوگند، قطعاً از همه آنان سوال می‌کنیم؛ از آنچه انجام می‌دادند. حجر ۹۲ - ۹۳

سرپرست محترم وزارت آموزش و پرورش، جناب آقای دکتر رضامراد صحرایی

وزیر محترم علوم تحقیقات و فناوریجناب آقای دکتر محمد علی زلفی گل

با سلام و احترام؛

اهمیت کلیدی دستگاه تعلیم و تربیت بر کسی پوشیده نیست. در این زمان که بحمدلله و توفیقه و عنایات معصومین (سلام‌الله‌علیهم) با راهبری‌های هوشمندانه امامین انقلاب و مجاهدت‌های خالصانه، در گام دوم انقلاب اسلامی ایران به مرحله دولت‌سازی رسیده‌ایم؛ ضرورت و لزوم تربیت کارگزاران تراز انقلاب اسلامی بیش از پیش به چشم می‌آید و معلمین بدون شک عناصر اصلی رقم زدن تحول و حلقه وصل جامعه سازی درجهت گام برداشتن به سمت تمدن نوین اسلامی اند.

رهبری انقلاب (مدظله‌العالی) در شهریور سال ۱۳۹۹، صراحتا بر محور قرار گرفتن دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای تربیت معلم تاکید و از جذب برف‌انباری معلمین انتقاد کردند.

اکنون که پس از دیدار رمضانی رهبری انقلاب (مدظله‌العالی) با دانشجویان، دغدغه‌های ایشان را شنیده‌ایم و در آستانه روز معلم و دیدار با فرهنگیان قرار داریم؛ این سوال مطرح است که مانند سال‌های گذشته در مقابل ولی امر جامعه مسلمین چه پاسخی در خصوص این مطالبه همیشگی ایشان برای رقم زدن تحول بنیادین در آموزش‌وپرورش داریم؟

رهبری انقلاب در دیدار اخیر بر ضرورت استحکام معرفتی دانشجویان تاکید داشتند.

ایشان با تأکید مجدد بر ضرورت استحکام مبانی زیربنایی معرفتی دانشجو و مجموعه‌های دانشجویی افزودند: در این صورت دل جوان محکم، گامش استوار و حرکتش مستمر و خستگی‌ناپذیر خواهد شد. بنابراین جوانان دانشجو باید با استفاده از قرآن، نهج‌البلاغه و کتاب‌های اندیشمندانی همچون «مطهری»، «بهشتی» و «مصباح» روی مسائل معرفتی کار و مطالعه و تأمل و تدبر کنند.

از بیانات رهبری انقلاب میزان اهمیت مسئله معرفتی در جوانان و بویژه دانشجویان به وضوح مشهود است و این گروه اجتماعی را به کسب معرفت درونی دعوت میکند ولی با این دعوت وظیفه تبیین معرفتی از روی دوش دو نهاد مهم تربیتی کشور یعنی دو وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم برداشته نمی‌شود که باید در تربیت اعتقادی و معرفتی و عمل به فریضه جهاد تبیین خود، و همچنین در گزینش اعتقادی و معرفتی دانشجویان به ویژه دانشجو‌معلمان عمل قوی تری داشته باشند، برداشته نمی‌شود.

علاوه بر این اولین ساحت از ساحت‌ها شش‌گانه سند تحول بنیادین نیز بر همین حیث تعلیم‌وتربیت عبادی و اعتقادی تاکیید می‌کند.

از شما جناب آقای دکتر صحرایی که اکنون عهده‌دار مهمترین بستر تعلیم‌وتربیت کشور، ریاست دانشگاه فرهنگیان و سرپرست وزارت آموزش‌وپرورش هستید انتظار می‌رود تا ناظر به این مسئله که چه راهبردی برای استحکام بنای معرفتی دانشجومعلمان و دانش‌آموزان ایران اسلامی داریم، برنامه شفاف خود را ارائه دهید.

والسلام علی من التبع الهدی.
بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کردستان‌.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار