آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۱۲۵۵
عضو کمیسیون عمران مجلس در گفت‌وگو با دانشجو:

دولت فرصت جبران عقب ماندگی در نهضت ملی مسکن را دارد/بانک‌ها همکاری لازم را انجام نمی‌دهند

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه قول‌هایی از جانب دولت داده شده تا در شش ماهه اول ۱۴۰۲ بخشی از عقب ماندگی‌ها جبران شود، گفت: باید تلاش بر این باشد که موانعی که بر سر راه نهضت ملی مسکن است را برداریم تا ساخت مسکن روی ریل بیفتد.

بهزاد رحیمی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، درباره نقش نهضت ملی مسکن در تحقق شعار سال گفت: ساخت مسکن یک عامل اصلی در رشد تولید و مهار تورم است، زیرا حوزه تولید مسکن خود به تنهایی یک نوع تولید موثر محسوب می‌شود و یک صنعتی است که هم می تواند به اشتغال کمک کند  و هم نیاز مردم به مسکن را حل می کند.

 

رحیمی در ادامه افزود: از سوی دیگر اعداد و ارقامی هم که برای ساخت مسکن در نظر گرفته شده یعنی یک میلیون ضربدر نیروی انسانی، مصالح ساختمانی، گردش مالی و... خود باعث می شود که یک نوع صنعت در کشور به وجود بیاید و بخش اعظمی از تولید به این وسیله رونق می‌گیرد.

 

وی افزود: در مسکن سازی اولین مسئله تامین زمین برای مسکن است و مسئله دوم کمک به تامین مصالح ساختمانی مورد نیاز است و در چرخه بعدی هم نیروی انسانی وجود دارد. به نظر می‌رسد اگر هر کدام از این مسائل را بخش به بخش نگاه کنیم و در هر حوزه به صورت مجزا تلاش کنیم تا رونق ایجاد شود در نتیجه نهضت ملی مسکن محقق و منجر به تحقق شعار سال نیز خواهد شد.

 

این نماینده مجلس یازدهم ادامه داد: بخشی از این تورمی که در کشور وجود دارد مربوط به بخش مسکن است، ساخت مسکن می تواند تا حدودی منجر به کاهش این تورم شود.

 

عضو کمیسیون عمران مجلس در خصوص میزان پیشرفت طرح نهضت ملی مسکن گفت: میزان پیشرفت این طرح  در مدت اخیر عدد ثابتی نیست. در برخی از استان‌ها میزان پیشرفت طرح  بسیار خوب بوده و در برخی از استان‌ها هم طرح پیشرفت خوبی نداشته است.

 

رحیمی در رابطه با روند کندی الحاق زمین گفت: برخی از موانعی که در مسیر الحاق زمین وجود دارد قانونی است، برخی از زمین‌ها اراضی ملی محسوب می شود و برخی از زمین ها نیز مشکلاتی دارد و تا زمانی که ثابت شود می توان از آن برای مسکن سازی استفاده کرد و سند صادر شود قطعاً زمان بر خواهد بود.

 

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به عدم همکاری بانک‌ها گفت: متاسفانه بانک‌ها در طرح نهضت ملی مسکن اصلاً همکاری ندارند و حتی برخی از بانک ها وام های مسکن را با سود ۱۸ تا ۲۳ درصد به مردم تخصیص می دهند  که خودش به نوعی یک مشکل است.

 

وی در پایان صحبت خود گفت: متاسفانه بانک ها نمی توانند با موضوع اعطای وام با سود پایین کنار بیایند و اگر تسهیلات در نظر گرفته شده به موقع در دسترس مردم قرار بگیرد می‌توان بخش عمده‌ای از مشکلات بر سر راه برای ساخت و ساز و تحویل مسکن را برطرف کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار