آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۲۲۰۲

اتاق اصناف شیوه صدور مجوز از درگاه ملی مجوز‌ها را ابلاغ کرد

رئیس اتاق اصناف در نامه‌‍‌ای خطاب به روسای اتاق‌های صنفی و اتحادیه‌های کشور، شیوه‌نامه اجرای قانون تسهیل صدور مجوز‌ها و اتصال مجوز‌های صنفی به درگاه ملی مجوز‌ها را ابلاغ کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ذر راستای سیاست انحصارزدایی از مجوز‌ها و حذف رانت و امضای طلایی، با بهره‌برداری از درگاه ملی مجوز‌ها در اردیبهشت سال گذشته، تمام مجوز‌های دستگاهی و سازمانی کشور از طریق این درگاه و به صورت بر خط صادر می‌شد، اما بخش دیگری از مجوز‌های کشور که مرتبط با مجوز‌های صنفی (پروانه‌های کسب) می‌شوند و قریب به ۶۰ درصد آن‌ها را تشکیل می‌دهند به تازگی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها صادر می‌شود.

در همین راستا سعید ممبینی رئیس اتاق اصناف ایران در نامه‌‍‌ای خطاب به روسای اتاق‌های صنفی و اتحادیه‌های کشور، شیوه‌نامه اجرای قانون تسهیل صدور مجوز‌ها و اتصال مجوز‌های صنفی به درگاه ملی مجوز‌ها را ابلاغ کرد.

نکته حائز اهمیت در این نامه تفکیک مجوز‌های صنفی به ۲ عنوان «مجوز‌های ثبت محور» و «تایید محور» است. در خصوص مجوز‌های ثبت محور صرفا تکمیل مدارک موجود در درگاه ملی مجوز‌ها توسط متقاضی به منزله صدور مجوز است و حداکثر تا ۳ روز کاری مجوز و شناسه یکتا برای متقاضی صادر می‌شود. مجوز‌های تایید محور نیز باید ۲ روز پس از تکمیل مدارک توسط مراجع صدور آن (یعنی اتحادیه‌ها و اتاق‌های صنفی) تعیین تکلیف شود.

در خصوص مجوز‌های ثبت محور، ثبت نام در درگاه ملی مجوز‌ها و تکمیل مدارک به منزله صدور مجوز است و حداکثر تا ۳ روز کاری مجوز و شناسه یکتا برای متقاضی صادر می‌شود.

مراجع صدور مجوز‌های تایید محور (اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف) نیز باید ۲ روزه کاری پس از تکمیل پرونده متقاضی از طریق درگاه، در خصوص مجوز مربوطه تعیین تکلیف کنند.

با این تفاسیر پس از اتصال مجوز‌های صنفی به درگاه ملی مجوزها، هم اکنون قریب به ۹۷ درصد مجوز‌های کشور به صورت بر خط و با حذف کاغذ بازی صادر می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار