آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۲۶۷۹

لباف: ۹۹ درصد بارداری‌های بالای ۴۰ سال سالم خواهد بود

پزشک متخصص زنان بیان کرد: از هر ۱۰۰ زن باردار بالای چهل سال یک نفر امکان دارد فرزند معلول به دنیا بیاورد و اگر اطلاق شود که بالای ۴۰ سال بارداری صورت نگیرد؛ چون فرزندان معیوب می‌شوند، کاملاً غلط و نادرست است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ دکتر طاهره لباف (کارشناس جمعیت و متخصص زنان) در گفتگوی تلفنی با برنامه «از تدبیر تا تقصیر» در خصوص بررسی کاهش جمعیت و بحران پیری، اظهار کرد: اگر جامعه در مسئله تولید نسل فعالیت بسیجی نداشته باشد طبق آمار؛ در سال ۱۴۷۰ یعنی یک نسل بعد میزان افراد بالای ۶۵ سال به ۴۷ درصد می‌رسد. افراد بالای ۶۵ سال بیشتر خدمت پذیر هستند و هزینه‌های پزشکی و درمانی بالایی دارند و هنگامی که ۴۷ درصد جامعه سالمند باشد فاجعه است و امروز می‌توان از آن جلوگیری کرد، چون ممکن است در چند سال آینده دیر شود.

این پزشک متخصص زنان، در خصوص سن بارداری مادران گفت: درست است که بارداری زنان بالای ۴۰ سال، احتیاج به مراقبت بیشتری دارد، اما به هیچ وجه به این معنا نیست که بارداری در این سن خطرناک و مرگ و میر را بالا می‌برد و از هر ۱۰۰ زن باردار بالای چهل سال یک نفر امکان دارد فرزند معلول به دنیا بیاورد، اما ۹۹ درصد این بارداری‌ها سالم خواهد بود؛ بنابراین اگر اطلاق شود که بالای ۴۰ سال بارداری صورت نگیرد؛ چون فرزندان معیوب می‌شوند، کاملاً غلط و نادرست است؛ علم پیشرفت کرده و با آزمایش‌های مختلف معلولیت جنین در ماه‌های اول قابل تشخیص است و هیچ نگرانی برای زنان بالای ۴۰ سال وجود ندارد.

وی افزود: مسئله‌ای که روی آن خیلی تبلیغ می‌شود این است که بیش از دو سزارین خطر جانی برای مادر دارد در صورتی که به هیچ وجه اینطور نیست؛ بنده بار‌ها سزارین چهارم و پنجم و حتی به تازگی سزارین برای بار هشتم را انجام دادم، البته هنگامی که تعداد سزارین‌ها بیشتر شود باید مراقبت از مادر به دلیل نازک شدن لایه‌های رحم بیشتر باشد.

لباف در پایان خاطر نشان کرد: در مسئله جمعیت یک طرف مردم و طرف دیگر مسئولین هستند؛ مسئولین دو بخش قانونگذار و اجرایی را تشکیل می‌دهند؛ قانونگذار و مجلس با آوردن قانون جوانی جمعیت که قانون بسیار خوبی است و باید مکمل‌هایی را اضافه کنند در این زمینه تلاش خود را انجام داده‌اند. طبیعتاً قانون به تنهایی نمی‌تواند مشکل را حل کند باید مسئولین اجرایی آن را اجرا کنند؛ متاسفانه مسئولین اجرایی احساسی که این مسئله فوری است و باید به آن پرداخته شود و در اولویت برنامه‌ها قرار بگیرد بدون تعارف هیچکدام نداشتند در نتیجه باعث شدند اعتماد مردم به حکومت و دولت کم شود؛ بنابراین مسئولینی که در اجرا کوتاهی می‌کنند باید قبل از مردم مواخذه شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار