آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۳۴۸۷
در جریان برگزاری دوره‌های محورشناسی صورت گرفت؛

بازدید دانشجویان ارتش از پایانه‌های مرزی اینچه‌برون و داشلی‌برون

تعدادی از دانشجویان دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جریان برگزاری دوره محورشناسی ضمن بازدید از پایانه‌های مرزی اینچه‌برون و داشلی‌برون با معاون سیاسی امنیتی استان دیدار کردند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، تعدادی از دانشجویان دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش در قالب دوره محورشناسی (گروه شماره ۱۴)، از تیپ ۲۳۰ متحرک هجومی نزاجا واقع در گرگان، پاسگاه مرزی اینچه برون و داشلی برون، رودخانه اترک بازدید و سپس با حضور در تیپ ۱۳۰ احتیاط پایه نزاجا و انجام توجیه ستادی، در استانداری خراسان شمالی حاضر و با حسن ناهیدی معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان شمالی دیدار کردند و طی آن با فرصت‌ها و تهدیدات احتمالی و سایر برنامه‌های دولت در این استان آشنا شدند.

در این دیدار، سرهنگ ستاد مسعود مصدق رئیس گروه اعزامی، ضمن بیان تاریخچه، مأموریت و اهداف دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش، به سوابق درخشان استادان این دانشگاه در انجام طرح ریزی عملیات‌های بزرگ دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: در حال حاضر هم در راستای اجرای تدابیر ارزنده امیر سرتیپ دکتر حسین، ولی وند زمانی فرماندهی محترم دانشگاه، اقدامات آموزشی و پژوهشی تأثیرگذاری در این دانشگاه انجام شده و این اقدامات استمرار دارد.

وی با بیان اینکه دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش به یک دانشگاه بین المللی تبدیل شده است افزود: این دانشگاه با پذیرش دانشجویانی از کشور‌های دوست و هم پیمان از جمله؛ هندوستان، پاکستان، عمان، عراق، قزاقستان، تاجیکستان و کره شمالی، آمادگی لازم برای پذیرش دانشجو از سایر کشور‌های منطقه را دارد.

سرهنگ مصدق خاطر نشان کرد: روند پذیرش دانشجویان در دافوس آجا منطبق بر قوانین و مقررات وزارت علوم و قوانین داخلی ارتش بوده و هم اکنون این دانشگاه در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در رشته‌های مدیریت دفاعی، مدیریت بحران، ژئوپلیتیک، آینده پژوهی دفاعی، مدیریت آموزش و مدیریت دانش دانشجو می‌پذیرید.

سرپرست دانشجویان دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش تأکید کرد: این دانشگاه در حال حاضر دارای چهار دانشکده شامل؛ دانشکده جنگ، دانشکده فرماندهی و ستاد، دانشکده پشتیبانی و ستاد و دانشکده علوم اجتماعی است. علاوه بر این به منظور حل مسائل پیچیده نظامی و آینده پژوهی دفاعی در ساختار دانشگاه، سه پژوهشکده عالی جنگ، جنگ شناختی و منابع انسانی پیش بینی و به فعالیت مشغولند.

در پایان سرهنگ مصدق مراتب قدردانی خود را از اهتمام و تعامل مطلوب مسئولان لشکری و کشوری در خصوص پذیرش گروه اعزامی دافوس آجا عنوان کرد.

گفتنی است؛ برنامه آموزش عملی دانشجویان دوره ۳۳ دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران تحت عنوان شناخت محیط داخلی و پیرامونی کشور، در محور‌های ۱۶ گانه از دوازدهم اردیبهشت آغاز و گروه شماره ۱۴ محور شناسی از مبدا تهران به مقصد استان‌های گلستان، خراسان شمالی و خراسان رضوی اعزام شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار