کد خبر:۱۰۷۳۵۲۹

مخالفت دولت با واگذاری سهام ۳ شرکت بزرگ به جاماندگان سهام عدالت

رئیس سازمان خصوصی سازی با بیان این که برای اختصاص سهام عدالت به جاماندگان ابتدا باید تامین اعتبار سهام ارزنده وجود داشته باشد گفت: این در حالی است که ریاست جمهوری با تخصیص سهام چند شرکت‌ مخالف کرده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حسین قربان زاده در پاسخ به این پرسش که تخصیص سهام عدالت به جاماندگان چه زمانی انجام خواهد شد؟ اظهار کرد: جاماندگان اصطلاحی است که سال گذشته به مشمولان کمیته امداد و بهزیستی و سایر افراد واجد شرایط تعبیر پیدا کرد. امسال عبارت جاماندگان یک عبارت کلی است که، تشخیص آن قاعدتا مطابق تبصره ۳ ماده ۳۴ قانون اجرای سیاست اصل ۴۴ با وزارت اقتصاد و رفاه می‌باشد.

رئیس سازمان خصوصی سازی در خصوص علت تخصیص نیافتن سهام عدالت به جاماندگان در سال ۱۴۰۱ گفت: مصوبه تخصیص سهام عدالت به جاماندگان در سال ۱۴۰۱ چندین مرتبه رفت و برگشت داشت. ابتدا هیئت تطبیق مجلس این مصوبه را رد کرد و دوباره تایید شد و دوباره به هیئت دولت رفت.

او در ادامه بیان کرد: مسئله اصلی منابعی است که باید در پرتفوی سهام عدالت قرار بگیرد. این منابع کفاف این تعداد افراد واجد شرایط را نمی‌دهد و آخرین بار هم معاونت حقوقی ریاست جمهوری با تخصیص سهام شرکت‌های مس، فولاد و پتروشیمی خلیج فارس مخالف کردند. تفسیر معاونت حقوقی ریاست جمهوری هم این بود که، این سهام جزو سهم ۲۰ درصدی دولت است و امکان واگذاری سهام این شرکت‌ها وجود ندارد. اگر این سهام از سبد سهام عدالت خارج شوند، عملا دیگر سهام ارزنده‌ای در سبد سهام عدالت وجود ندارد. ما که نمی‌توانیم سهام زیان ده در سبد سهام عدالت قرار دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار