کد خبر:۱۰۷۳۶۷۴
خاندوزی خبر داد

تصویب ۶ برنامه برای کاهش ناترازی ارزی در شورای اقتصاد

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در نشست شورای اقتصاد ۶ برنامه برای کاهش ناترازی‌های ارزی کشور تایید شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «سید احسان خاندوزی» در خصوص نشست شورای اقتصاد به ریاست رئیس‌جمهوری اظهارداشت: این نشست با همکاری سایر وزارتخانه‌های اقتصادی جلسه شورای اقتصاد به ریاست رییس جمهوری برگزار شد.

وی افزود: در این نشست رئیس کل بانک مرکزی برنامه مشترک اقدام دستگاه‌های دولتی برای مهار تورم و رشد تولید ارائه دادند و کلیات برنامه تایید و مقرر شد جزئیات‌زمان بندی هر اقدام دستگاه این هفته نهایی شود و به تصویب شورا اقتصاد برسد.

وزیر اقتصاد در تشریح ۱۰ برنامه بیان کرد: در حوزه کاهش کسری بودجه دولت، هشت اقدام، کاهش ناترازی بانک‌های کشور هفت اقدام، کاهش بدهی‌های دولت ۶ اقدام به تایید شورای اقتصاد رسید.

وی ادامه داد: در موضوع کاهش ناترازی ارزی یعنی منابع و مصارف ارزی کشور به نحوی که تقاضای ارز مدیریت شود وعرضه ارز از طرف صادرکنندگان و فعالان اقتصادی افزایش یابد ۶ اقدام در شورای اقتصاد تایید شد.

خاندوزی بیان کرد: در حوزه برنامه مدیریت نقدینگی و انضباط پولی هدفگذاری ۲۵ درصد سقف رشد نقدینگی به پیشنهاد بانک مرکزی سه اقدام توسط شورای اقتصاد تایید شد و در حوزه اهداف و برنامه‌های ناظر به رشد اقتصادی نیز برنامه هدایت اعتبار به فعالیت تولیدی با هشت اقدام مشخص، برنامه پیش‌بیینی‌پذیری و رفع موانع تولید که از برنامه مفصل دولت است با ۱۱ برنامه، کاهش ناترازی‌های حوزه انرژی با هفت اقدام مشترک که عمدتا اقدامات غیرقیمتی هستند و موجب افزایش تورم نخواهد شد در شورای اقتصاد تصویب شد.

وی ادامه داد: در برنامه عرضه دارایی‌های مالی دولت نیز سه اقدام مشترک مورد تایید شورای اقتصاد قرار گرفت.

وزیر اقتصاد در پایان گفت: در دهیمن برنامه مدیریت انتظارات، بهبود دیپلماسی اقتصادی و رشد سرمایه گذاری خارجی کشور که ۶ الزام آن به تایید شورای اقتصاد رسید.

رییس جمهور تاکید داشتند جزئیات هر دستگاه با زمان بندی هر ماه که توسط دستگاه‌ها و سازمان برنامه بودجه تهیه و به تایید شورای اقتصاد برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار