آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۳۸۴۱

اعطای ۲۰۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات کارآفرینی به مشاغل غیر آبی سیستان و بلوچستان

تفاهم نامه صندوق کارآفرینی امید و استانداری سیستان و بلوچستان با محوریت اعطای تسهیلات ویژه اشتغال زایی و تسهیلات ضروری با حضور رضایی مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید، شهرکی معاون اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان و سردار ربیعی جانشین قرارگاه غدیر امروز به امضا رسید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ این تفاهم نامه برای حمایت از کسب و کار‌های خرد، کوچک و متوسط در منطقه سیستان که وابستگی به آب ندارد امضا شده است.


نعمت اله رضایی مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در این باره گفت: این تفاهم نامه به مدت پنج سال اجرا خواهد شد و به موجب آن، کسب و کار‌های شهرستان‌های زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز در شمال سیستان و بلوچستان که درگیر خشکسالی هستند مورد حمایت صندوق کارآفرینی امید قرار می‌گیرند.


رضایی با تاکید بر رسالت صندوق بر حمایت از مشاغل در مناطق کم برخوردار افزود: صندوق کارآفرینی امید بیش از این نیز در سیستان و بلوچستان مشاغل زیادی را حمایت کرده که از مهاجرت معکوس جلوگیری کرده است.


او در خصوص اعتبار این تفاهم نامه نیز بیان کرد: صندوق کارآفرینی امید و استانداری سیستان و بلوچستان هر کدام به میزان ۱۰۰ میلیارد تومان منابع برای این تفاهم نامه در نظر گرفته اند.


سردار ربیعی جانشین قرارگاه غدیر مستقر در منطقه سیستان نیز گفت: قرارگاه غدیر با همکاری صندوق کارآفرینی امید این تفاهم نامه را در شهرستان‌های شمالی سیستان و بلوچستان به اجرا خواهد رساند.


سردار ربیعی اظهار داشت: از آنجایی که منطقه سیستان بیش از دو دهه با خشکسالی روبروست، حمایت از کسب و کار‌های غیر وابسته به آب برای ماندگاری جمعیت و رشد اقتصادی منطقه حائز اهمیت است.


داوود شهرکی معاون امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان هم گفت: بیش از نیمی از جمعیت سیستان و بلوچستان روستانشین هستند که با اجرای این تفاهم نامه در شمال استان، شاهد رونق تولید و اشتغال در روستا‌ها خواهیم بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار