کد خبر:۱۰۷۵۱۲۸
همزمان با نمایشگاه کتاب؛

ویژه‌برنامه «بخوانیم و بدانیم» در فرهنگسرای اندیشه برگزار می‌شود

فرهنگسرای اندیشه همزمان با برپایی نمایشگاه کتاب تهران ویژه برنامه «بخوانیم و بدانیم» را ویژه نوجوانان با هدف آشنایی آنها با کتاب و کتابخوانی برگزار می‌کند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، همزمان با برپایی نمایشگاه کتاب تهران ویژه برنامه «بخوانیم و بدانیم» را ویژه گروه سنی نوجوان در کتابخانه اندیشه برگزار می‌کند.

این برنامه با هدف آشنایی بیشتر نوجوانان با محیط کتابخانه و گفتگو پیرامون اهمیت کتابخوانی برگزار شده و دبستان شهید نورالهی در اجرای آن مشارکت می‌کند.

در هر اجرا تعدادی از دانش‌آموزان پس از حضور در کتابخانه اندیشه با بخش‌های مختلف آن آشنا شده و در حضور کارشناسان سوالات خود را درباره فعالیت کتابخانه می‌پرسند. جلسه بحث و بررسی درباره اهمیت کتابخوانی با حضور خود نوجوانان برگزار شده و آن‌ها درباره فواید مطالعه و دوستی با کتاب گفتگو می‌کنند.

همچنین به منظور تشویق دانش‌آموزان از مباحث مطرح شده یک مسابقه حضوری نیز برگزار می‌شود.

جدیدترین اجرا از برنامه «بخوانیم و بدانیم» همزمان با نمایشگاه کتاب تهران برگزار می‌شود و اجرای آن سه‌شنبه‌های هر هفته در کتابخانه اندیشه ادامه خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار