کد خبر:۱۰۷۶۶۱۳
در محل دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛

مرکز نوآوری و فناوری نفت و گاز سرو (سروینو) راه اندازی می‌شود

مرکز نوآوری و فناوری نفت و گاز سرو (سروینو) با همکاری شرکت توسعه صنایع نفت و گاز سرو و حمایت بانک رفاه کارگران در محل دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه اندازی می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یک قرارداد همکاری بین دانشگاه صنعتی امیرکبیر و شرکت توسعه صنایع نفت و گاز سرو در راستای تجهیز، راه اندازی و بهره برداری از «مرکز نوآوری و فناوری سروینو» واقع در دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر منعقد شد.


این قرارداد به منظور حمایت از شکل‌گیری زیست بوم استارتاپی و کسب‌وکار‌های مبتنی بر نوآوری در حوزه‌های مختلف مرتبط با شیمی، مهندسی شیمی، مدیریت و مهندسی صنایع از جمله کاتالیست، هوش تجاری، سیستم‌ها و روش‌ها منعقد شده است.


بر اساس این قرارداد تامین منابع اطلاعاتی و بذرمایه (Seed Money) مورد نیاز مرکز جهت همکاری با مراکز ذیربط و ذیتفع در راستای معرفی استارت اپ‌های مرکز بر عهده شرکت است.


همچنین شرکت متعهد است نسبت به کمک جهت تسهیل شرایط و تسریع فرآیند اخذ تاییدیه دانش بنیان و سایر مجوز‌های مورد نیاز برای استارتاپ‌های مستقر در مرکز اقدام کند.


هاب صنعتی کشور در عرصه دانشگاه‌ها
دکتر محمدجواد عامری، معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم انعقاد تفاهم نامه با بیان این که دانشگاه صنعتی امیرکبیر، به فرموده مقام معظم رهبری مادر دانشگاه‌های کشور است و در مسیر رفع نیاز‌های کشور قدم بر می‌دارد، گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در تلاش است تا گره‌های صنعت را باز کند و بر همین اساس ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه تاسیس کرده و امروز به عنوان هاب صنعتی کشور در عرصه دانشگاه‌ها فعال هست.


معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: صنعت امروز به سمت دانشگاه در حال حرکت است و دانشگاه نیز با نوآوری به سمت رفع نیاز‌های حوزه صنعت حرکت می‌کند. پیوند دانشگاه و صنعت با مشارکت رکن مالی که بانک‌ها هستند، در این فضا قطعا می‌تواند نتیجه بخش باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار