کد خبر:۱۰۷۶۸۰۸

یک روز با «همایون اسعدیان» در موزه سینما/ از فیلمنامه تا پرده نقره‌ای

همایون اسعدیان کارگاه یک روزه آموزش کارگردانی را در موزه سینما برگزار می‌کند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در ادامه برگزاری کارگاه‌های آموزشی ویژه اعضاء باشگاه مخاطبان موزه سینما، «همایون اسعدیان» کارگردان شناخته شده سینمای ایران کلاس یک روزه آموزش کارگردانی را برگزار خواهد کرد.


بر اساس این گزارش، کارگاه یک روزه «کارگردانی؛ از فیلمنامه تا پرده نقره ای» دوشنبه ۸ خردادماه ساعت ۱۵ در سالن تمدن موزه سینما برگزار می‌شود.


این کارگاه ویژه اعضاء باشگاه مخاطبان موزه سینما است و علاقمندان برای حضور در این کارگاه ۳ ساعته باید تقاضای خود را در سامانه clubmuseum.ir ثیت کنند.


همایون اسعدیان فیلمنامه نویس و کارگردان سینمای ایران در کارنامه خود ساخت آثاری همچون نیش، مرد آفتابی، شب روباه، شوخی، آخر بازی، طلا و مس، بوسیدن روی ماه، یک روز بخصوص و همچنین مجموعه‌های گرگ و میش، اگه بابام زنده بود، راه بی پایان و ... را دارد و جوایز مختلفی را نیز از جشنواره‌های داخلی و خارجی بدست آورده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار