به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سردار سرتیپ سید مهدی فرحی جانشین وزیر دفاع ضمن تقدیر از برگزاری نمایشگاه کار دانشگاه تهران گفت: نمایشگاه بسیار خوبی است و خوشحالم که از این نمایشگاه بازدید کردم. این بازدید برای من جذاب و اثربخش بود.
وی ادامه داد: صنایع دفاعی در دهه اخیر رونق و توسعه بسیار خوبی پیدا کردهاند و در حوزههای فناوری، محصول و زیرساخت نیز توسعه یافتهایم. توسعه محصول و زیرساخت در این ۱۰ سال بسیار نمایان بوده است. همچنین فناوریهای نوظهور و بدیع و فناوریهای ترکیبی امروزه جایگاه پررنگی پیدا کردهاند.
وی تاکید کرد: در ۱۰ سال گذشته مولفه نوآوری و استفاده از شبکه ملی اعم از دانشگاهها، شرکتهای دانشبنیان، پژوهشکدهها، پژوهشگاهها دو سر فصل توسعه ما بودند. اولین هدف استفاده از شبکه ملی کشور و دوم استفاده از نوآوری بوده است. این گام اول در ۱۰ سال گذشته بود و سال گذشته گام دوم توسعه وزارت دفاع تعریف شد.
جانشین وزیر دفاع بیان کرد: دستاوردها در محصولات راهبردی وزارت دفاع که اقتدارآفرین و بازدارنده بودند. اکنون در منطقه در بسیاری از عرصهها حرف اول را میزنیم، زیرا از مسیر مهندسی معکوس و کپیسازی و انتقال تکنولوژی عبور کردیم. در حوزههای طراحی و تولید مستقیم نیز حرفی برای گفتن داریم. همه اینها خلاصه میشود در اینکه از نیروهای شایسته و کیفی در همه بخشها بتوانیم استفاده کنیم که مهمترین آنها دانشجویان نخبه، جوان و علاقهمند و مبتکر است.
وی با بیان اینکه نمایشگاه کار میتواند در جذب دانشجویان نخبه و علاقهمند به وزارت دفاع یاری برساند گفت: جوانان کشور که شاید برای ورود به حوزه کار مشکلاتی داشته باشند، میتوانند اینجا از نزدیک قابلیتها را دیده و با مدیران گفتگو کنند و عملاً علاقهمندان جذب شوند. در این سه روز نمایشگاه ما بیش از هزار داوطلب داشتهایم. این روند امروز هم ادامه دارد و میتواند باعث جهش در روند جذب نیروی کیفی وزارتخانه شود؛ این یعنی ساختن آینده دفاع.
سردار سرتیپ فرحی اظهار کرد: چشمانداز بعدی ۱۰ ساله وزارت دفاع با این نیروهای کیفی نخبه و شایسته ساخته میشود. امیدواریم دستاوردهای این کار را در تولیدات جدید و نوآوریهای بیشتر و زیرساختهای مناسبتر نشان بدهیم.
جانشین وزیر دفاع خطاب به دانشجویان دانشگاه تهران گفت: هر کسی علاقهمند باشد به هر نحو ممکن از او استفاده خواهیم کرد. یا جذب کامل میکنیم، به پایاننامهها کمک خواهیم کرد، یا به صورت پارهوقت همکاری خواهند کرد. به هر حال، علاقهمندان حوزه دفاع را رها نمیکنیم.
وی درباره جذب دانشجویان و فارغالتحصیلان حوزه علوم انسانی تأکید کرد: حوزه صنایع دفاعی بسیار گسترده است و منحصر به حوزه مهندسی نمیشود. فناوریهای ترکیبی از جمله فضای مجازی، نانو، بایو، کوانتوم و خودمختار و هوش مصنوعی و فناوریهای جدید را شامل میشود. فناوریهای ترکیبی که امروز در جهان مطرح است فناوریهای علوم انسانی خوبی را میطلبد. فارغالتحصیلان علوم اجتماعی، علوم سیاسی، روانشناسی، روانشناختی و حوزههای علوم پایه مثل فیزیک و شیمی مد نظر هستند. علوم انسانی، علوم پایه، مهندسی و پزشکی در متن وزارت دفاع قرار میگیرد.
جانشین وزیر دفاع با بیان اینکه اثربخشی نمایشگاه کار بسیار خوب بوده است، تشریح کرد: جا دارد در سایر دانشگاهها در حوزههای جامع، فنی و مهندسی این نمایشگاه تکرار شود. میان جوانان و مدیران باید گفتگو صورت میگیرد و هم جوانان با قابلیتهای دفاعی کشور آشنا میشوند.
وی با حضور در غرفه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در این نمایشگاه از فعالیتهای روزهای گذشته نمایشگاه مطلع شد و با حضور در غرفههای ماتریکس، زمزم، گروه صنعتی گلرنگ و دیگر شرکتکنندگان در نمایشگاه درباره روند فعالیتهای این شرکتها در نمایشگاه اطلاعاتی دریافت کرد.
نمایشگاه کار دانشگاه تهران از روز اول خرداد ماه در مصلی دانشگاه تهران در حال برگزاری است و امروز نیز پذیرای دانشجویان و فارغالتحصیلان به مثابه کارجویان برای برقراری تعامل مستقیم با کارفرمایان حاضر در نمایشگاه است.