آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۸۳۲۸
رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای گلستان:

۳۰ درصد دانش‌آموختگان فنی و حرفه‌ای گلستان جذب بازار کار می‌شوند/ راه اندازی باشگاه موفقیت جوانان گلستان

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان گلستان گفت: ۳۰ درصد مجموع دانش آموختگان پسر و دختر دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان گلستان جذب بازار‌های کار می‌شوند.

به گزارش خبرنگار استان‌های دانشجو، منصور غفاری، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای گلستان، بعداظهر سه شنبه در نشست خبری اظهار کرد:در مجموع ۵ واحد دانشگاهی شامل ۲ واحد دختران و ۳ واحد پسران در شهرستان‌های گلستان فعال هستند که فرآینده اموزش ۴۱۰۰ دانشجو دختر و پسر در رشته‌های مختلف را بر عهده دارند.

غفاری افزود: دانشکده شهید چمران و آموزشکده مائده در گرگان و دانشکده امام علی (ع) در کردکوی، دانشکده امام خمینی علی آباد کتول و دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران گنبد از جمله دانشکده‌های این دانشگاه محسوب می‌شوند.

وی گفت: بر اساس ارزیابی‌هایی انجام شده، ۳۰ درصد دانش آموختگان مراکز دانشگاه فنی وحرفه‌ای پس از پایان تحصیلات جذب بازار‌های کار میشوند.

 رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان گلستان ادامه داد: میزان جذب بازار کار در سال‌های گذشته ۱۷ درصد بوده که با به روز رسانی رشته‌های تحصیلی و ارتقاء مقوله مهارت آموزی دانش آموختگان این رقم به ۳۰ درصد رسیده است، هرچند در برخی از رشته‌ها میزان اشتغال تا ۴۰ درصدهم ثبت شده است.

وی همچنین گفت: دانشکده‌های این دانشگاه ۴۰ کارگاه دارد که ظرفیت بالایی در ایجاد مهارت آموزی به دانشجویان دارد و حدود ۶۰۰ استاد در رشته‌های مختلف مشغول به تدریس هستند.
غفاری ادامه داد: با هدف تکمیل آموزش‌های ارائه شده در دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای گلستان باشگاه موفقیت جوانان استان گلستان را اندازی شده است.

وی گفت: در این باشگاه فرایند مهارت آموزی برای رشته‌هایی که در مراکز دانشگاهی گلستان به صورت رسمی میسر نشده است؛ برای علاقه‌مندان فراهم است.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان گلستان ادامه داد: باشگاه موفقیت جوانان استان گلستان مرکزی خود گردان است و هیچ بار مالی به بدنه مدیریتی دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای استان گلستان تحمیل نمی‌کند

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار