کد خبر:۱۰۷۹۱۳۹

سهرابی: سینمای کودک و نوجوان دچار یک عقب ماندگی تاریخی است / ۲۰۰ متن و طرح فیلم‌نامه به صندوق پروانه فارابی رسیده است

مدیرکل نظارت بر عرضه و نمایش فیلم سازمان سینمایی درباره وضعیت سینمای کودک و نوجوان گفت: در سینمای کودک و نوجوان ما دچار یک عقب ماندگی تاریخی هستیم که به یک یا چند سال اخیر هم برنمی‌گردد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، روح‌الله سهرابی مدیرکل نظارت بر عرضه و نمایش فیلم سازمان سینمایی درباره وضعیت سینمای کودک و نوجوان گفت: در سینمای کودک و نوجوان ما دچار یک عقب ماندگی تاریخی هستیم که به یک یا چند سال اخیر هم برنمی‌گردد.

نگاه دولت در وهله اول به سینمای کودک و نوجوان نباید نگاه اقتصادی و سودآوری باشد. سینمای کودک و نوجوان را نباید تمام و کمال به میزان مخاطب و فروش گره بزنیم و از اثربخشی آن غافل باشیم. راه‌اندازی صندوق پروانه به عنوان یکی از رویکرد‌های جدید سازمان سینمایی برای شروع و اتصال به مراحل بعدی حمایت جدی از سینمای کودک و نوجوان اقدامی مطلوب بوده است.

در زمان حاضر حدود ۲۰۰ متن و طرح فیلم‌نامه کودک و نوجوان به صندوق پروانه بنیاد سینمایی فارابی رسیده و از این میان قرار است ۴ فیلم تولید شود.

اگر بتوانیم نهاد‌ها و مراکزی که به نوعی وظیفه حمایت از فرهنگسازی برای کودک و نوجوان را دارند، پای کار بیاوریم، سینما به عنوان یکی از مهم‌ترین ابزار‌هایی که می‌تواند کمک‌کننده باشد، کار خود را خواهد کرد. همانطور که برعکس آن نیز ممکن است و پرداخت ناصحیح و ارائه اثری بدون مراقبت می‌تواند به این گروه سنی آسیب بزند.

روند روی پرده رفتن دست کم یک فیلم کودک و نوجوان در سبد اکران هر دوره حداقل از یکسال و نیم گذشته تاکنون مدنظر بوده است و حتی این تعداد گاهی بیشتر هم شده و به دو یا سه فیلم از این ژانر رسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار