کد خبر:۱۰۸۰۰۳۳

پرواز سینمایی «باند ۳۴» از شبکه سه

فیلم سینمایی باند ۳۴ در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین‌الملل سیما با گویندگی ۳۲ نفر از گویندگان گفتار فیلم دوبله شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این فیلم ساخت کشور هندوستان در سال ۲۰۲۲ و قرار است از شبکه سه سیما تقدیم مخاطبان شود. مدیر دوبلاژ این فیلم مهسا عرفانی است که به همراه شیلا آژیر، ارغوان افراسیاب، آزاده اکبری، رضا الماسی، دانیال الیاسی، محمد بهاریان، علی بیگ محمدی، محمد تنهایی، ارسلان جولایی، محمدرضا حسینیان، امیر حکیمی، شهریار ربانی، سمیه رهنمون، شیرین روستائی، آرزو روشناس، منوچهر زنده دل، مسعود سلطانی، زهرا سوهانی، ابوالفضل شاه بهرامی، مینا شجاع، پریا شفیعیان، محمد صادقیان، مهسا عرفانی، پویا فهیمی، کوروش فهیمی، نسرین کوچک خانی، مریم معینیان، علی همت مومیوند، علیرضا ناصحی، حسین نورعلی، منوچهر والی‌زاده، رزیتا یاراحمدی این سینمایی را دوبله کرده‌اند.


این فیلم در گونه درام – هیجانی، برگرفته از یک حادثه واقعی، حول محور کاپیتان ویکرانت خانا، از اعجوبه‌های پرواز، به تصویر کشیده شده است. آمیتا پاچان، آجای دوگن و راکول پریت سینگ از بازیگران آن هستند. این فیلم بسیار خوش ساخت است و در نیمه ابتدایی پر حادثه و هیجان انگیز خود، مخاطب را در برخی صحنه‌ها روی صندلی میخکوب می‌کند و در بخش دوم که مربوط به دادگاه است به فیلمی عمیق و دراماتیک تبدیل می‌شود.


این اثر بی گمان برای دوستداران فیلم‌های هندی بسیار جذاب و دیدنی خواهد بود. واحد جستجوی اداره کل این سینمایی را رصد کرده و پس از طی مراحل تایید و تخصیص (مشخص شدن شبکه‌ی پخش کننده)، نسخه اصلی (مستر) را تهیه و تأمین کرده است. این سینمایی قرار است پس از آماده سازی از شبکه‌ی سه سیما، برای مخاطبان این شبکه پخش شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار