آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۰۱۷۴

اعلام حمایت علنی نخست وزیر مجارستان از ترامپ

نخست وزیر مجارستان به طور علنی از رئیس جمهور سابق آمریکا که ۳۷ فقره اتهام علیه وی مطرح شده، حمایت کرد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از مهر، ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان در حمایت علنی دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا که در حال حاضر در پرونده سوءمدیریت اسناد طبقه‌بندی‌شده، به ۳۷ فقره تخلف متهم شده، از او خواست تا «تسلیم نشود.»

اوربان در حساب کاربری توییترش نوشت: جنگ تو، جنگ خوبی است. هرگز تسلیم نشو.

در کیفرخواست صادرشده در روز جمعه، ترامپ و یکی از مشاورانش در مجموع به ۳۸ فقره تخلف کیفری از جمله نگهداری عامدانه اطلاعات دفاعی ملی و اظهارات کذب متهم شده‌اند. رئیس جمهور سابق آمریکا سه‌شبه باید در دادگاهی در میامی حاضر شود.

ترامپ اتهامات را رد کرده و مدعی شده که اقداماتش تحت قانون اسناد ریاست جمهوری، مجاز بوده است. او همچنین دادستانی آمریکا را بابت عدم انجام تحقیقات علیه جو بایدن، رئیس جمهور کنونی این کشور به‌دلیل تخلفی مشابه مورد انتقاد قرار داد.

اتهامات مطرح‌شده علیه ترامپ در حالی است که او پیشتاز نامزد‌های حزب جمهوری‌خواه در کارزار انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا است.

اوربان، پیش‌تر نیز یعنی قبل از حضور ترامپ در دادگاه نیویورک در پرونده پرداخت حق‌السکوت به بازیگر آمریکایی فیلم‌های مستهجن، به حمایت از رئیس جمهور سابق آمریکا پرداخته بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار