آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۰۵۹۲

واکنش معاون حقوقی رئیس جمهور به جان باختن ۶۶۲ بیمار تالاسمی بر اثر تحریم دارویی

معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: پرونده‌ای در دادگاه بین المللی دادگستری داریم که راجع به تحریم است؛ این پرونده ده جلد دارد که یک موضوع آن بحث بیماران تالاسمی است و اسناد آن نیز آماده شده است.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد دهقان معاون حقوقی رییس جمهور با اشاره به تاثیر تحریم در جان باختن بیماران تالاسمی گفت: پرونده‌ای در دادگاه بین المللی دادگستری داریم که در مورد تحریم است؛ این پرونده ده جلد دارد که اسنادِ آثار تحریم بر سلامت، رفاه و زندگی مردم در آن آماده شده است.

وی با بیان اینکه این اسناد تحویل دیوان دادگستری بین المللی شده است و وکلای بین المللیِ ما روی موضوع کاملا مسلط هستند، افزود: یک موضوع بحث بیماران تالاسمی است که اسناد آن آماده شده است و به دنبال این هستیم که تحریم‌های آمریکا از آن منظر نیز مورد پی‌گیری قرار گیرد.

دهقان گفت: شاید از دیدگاه حقوق بشری توسط وزارت امور خارجه اقداماتی انجام شده باشد باید پرسیده شود احتمالا ستاد حقوق بشر و وزارت امور خارجه احتمالا پی‌گیری کرده اند.

وی افزود: ما مسوول دعوا هستیم و آن را مدیریت می‌کنیم، اما جایی که بحث دیپلماسی باشد دستگاه وزارت خارجه کار را دنبال می‌کنند.

معاون حقوقی رییس جمهور با تاکید بر پی‌گیری جان باختن بیماران تالاسمی گفت: حتما؛ اسناد این مساله را در لایحه تحریم جمع آوری کرده ایم و لایحه‌ای که الان داریم بخش از آن مربوط به تحریم‌های کالا‌های بشر دوستانه است که به عنوان بند‌هایی از لایحه ما در دعوای تحریم مطرح شده است که انشاالله در دیوان ددادگستری بین اللملی مطرح می‌شود.

رئیس انجمن حمایت از بیماران تالاسمی گفته بود: به دلیل تحریم‌ها علیه کشورمان، ۶۶۲ بیمار مبتلا به این بیماری در یکسال اخیر جان خود را از دست دادند. برخی از افراد مبتلا به تالاسمی به دلیل اینکه سیستم بدنی شان مقام به درمان است باید برای همیشه برند خارجی مصرف کنند که به دلیل تحریم دارو دچار مشکلات اساسی شده‌اند.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار