برگزاری جلسه ارتباط مستقیم رئیس پلیس آگاهی با مردم در مرکز نظارت همگانی ۱۹۷
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۱۱۹۳

برگزاری جلسه ارتباط مستقیم رئیس پلیس آگاهی با مردم در مرکز نظارت همگانی ۱۹۷

جلسه ارتباط مستقیم رئیس پلیس آگاهی کشور با مردم صبح روز سه شنبه ۳۰ خرداد ماه سال جاری در مرکز نظارت همگانی ۱۹۷ برگزار خواهد شد.
برگزاری جلسه ارتباط مستقیم رئیس پلیس آگاهی با مردم در مرکز نظارت همگانی ۱۹۷

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جلسه ارتباط مستقیم سردار"محمد قنبری "با مردم صبح روز سه شنبه ۳۰ خردادماه سال جاری از ساعت ۹ صبح الی ۱۱ ظهر در مرکز نظارت همگانی ۱۹۷ برگزار خواهد شد.

سردار"محمد قنبری" رئیس پلیس آگاهی فراجا و سایر معاونان تخصصی با حضور در دفتر نظارت همگانی فراجا به صورت مستقیم مشکلات مردم را پیگیری خواهد کرد.

این گزارش می‌افزاید؛ این پیگیری و حضور به گونه‌ای خواهد بود که رئیس پلیس آگاهی فراجا به همراه سایر معاونان این پلیس همانند معاون مبارزه با سرقت، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری و معاون مبارزه با جرایم جنایی صحبت‌های مردم را شنیده و بلافاصله موارد گزارش شده را بررسی و نتیجه را نیز به مراجعه کننده اعلام می‌کنند.

لازم به ذکر است؛ این ملاقات‌های مردمی در راستای اجرای دقیق‌تر نظارت، دریافت انتقادات و پیشنهادات بر قسمت‌های مختلف پلیس آگاهی و باهدف افزایش رضایتمندی مردم از پلیس انجام می‌شود.

هموطنان عزیز می‌توانند، مشکلات خود را در حوزه پلیس آگاهی در این ارتباط مطرح تا نسبت به بررسی آن‌ها اقدام شود

نظرات شما
روح الله
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۸
ممنون سردار🙏
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار