گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، این روزها اکثر قشرها با مشکلات اقتصادی و معیشتی رو به رو هستند، مشکلاتی که فشار زیادی به اقشار کم درآمد وارد کرده و زندگیها را در تنگنا قرار داده است.
هر چند در حوزه آماری از جمله کنترل رشد نقدینگی، میزان صادرات، فروش نفت، کاهش کسری بودجه، ذخایر ارزی و... طی ماههای اخیر با بهبود مواجه بودیم، اما همچنان مردم این تغییر را در سفره خود حس نکرده اند که میطلبد مسئولان ملی و استانی همچنان به فعالیت و همت خود ادامه دهند.
در این بین کشور کم و بیش شاهد اعتراضات اقشار مختلفی بود؛ تجمعات مسالمت آمیز معلمان، کارگران، بازنشستگان و... از جمله مواردی بود که نشان میدهد هنوز دخل و خرج مردم تراز نیست.
با این حال عدهای مسئولیت بیشتری دارند؛ کارکنان ادارات و استانداریها از جمله کسانی هستند که در پیشانی و جبهه رفع مشکلات اقتصادی بوده و باید با کار جهادی، درصدد کاهش مشکلات معیشتی باشند.
اما در اقدام عجیب و قابل تامل، هفته گذشته و همزمان با سفر وزیر کشور به خراسان شمالی، کارمندان استانداری در این محل سفره خالی پهن کردند و به نوعی به وضعیت معیشتی خود اعتراض داشتند.
فراتر از اینکه این افراد خود به نوعی مسئولان وقوع این وضعیت هستند، آیا از کسانی که باید در جبهه مهار تورم جهاد کنند، انتظار میرود که با چنین اقداماتی فضای عمومی استان را ملتهب کنند؟ آیا فردا میتوان از کارگر توقع داشت که اندکی دیگر تحمل کند تا رونق اقتصادی به وجود آمده در سفره او نشان داده شود؟
پس از این اتفاق ناخوشایند، دانشجویان خراسان شمالی نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و گلایه خود را نسبت به، به اصطلاح علمداران رونق اقتصادی استان رساندند.
شیرین حصاری، فعال دانشجویی خراسان شمالی با انتشار متنی در فضای مجازی نوشت: کارمندان استانداری روی سفره خالی، فیش حقوقی خود را بگذارند؛ شاید تاثیرگذارتر باشد.
مهدی شمس، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی نیز نوشت: چقدر برای مردم مطالبه کردید که امروز برای خود سفره خالی پهن میکنید تا سهمتان از سفره انقلاب چربتر شود؟ شما خادم مردم هستید یا قرار است با این عنوان کسب منفعت بیشتری داشته باشید؟
مصطفی محمدی، مسئول بسیج دانشگاه بجنورد نیز نوشت:ای کاش پیش از این مدل حرکتهای پوپولیستی، فیش حقوقی خود را منتشر میکردید.
زهرا وضیع نیز خطاب به این افراد گفت: این سناریو چند دقیقهای شما را مردم سال هاست که زندگی میکنند.
محمد فهندری در توییتی «سفره توقع استانداری» را هشتک کرد و نوشت: آیا وضعیت این افراد از معیشت مردم عادی هم بدتر است؟
عسل نورانی، فعال دانشجویی دانشگاه بجنورد نیز خواستار اجرای میز قضاوت شد و گفت: فیش حقوقی خود را روی میز بگذارید.
حدیث توفیقی، از فعالان دانشجویی علوم پزشکی خراسان شمالی نیز نوشت: بعد از دعای سفره، برای وضعیت معیشت مردم هم دعا کنید. قبول باشد.