کد خبر:۱۰۸۱۸۷۹
استاندار کرمانشاه مطرح کرد

لزوم تحرک همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی استان کرمانشاه برای برگزاری مراسم اربعین حسینی

استاندار کرمانشاه گفت: ظرفیت اربعین حسینی، مجموعه بزرگی از آورده‌های مادی و معنوی را برای استان به دنبال داشته و دارد و علاوه بر ارتقای اخلاق و معنویت در استان، در سطوح مختلف اقتصادی و عمرانی هم آورده‌های بسیار خوبی برای کرمانشاه به دنبال داشته است

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمدطیب صحراییاستاندار کرمانشاه   در دیدار با جمعی از اعضای شورای اسلامی استان با بیان اینکه تداوم روال عادی کار و تلاش در استان نتیجه بخش نخواهد بود، تاکید کرد: باید به دنبال سرعت و جدیت بیشتر در کارها برای رسیدن به نتیجه مطلوب باشیم.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه از نظر ظرفیت و امکانات چیزی کم ندارد، به پتانسیل‌های مختلف استان اشاره و موضوع اربعین حسینی را یکی از این ظرفیت‌ها برشمرد و گفت: ظرفیت اربعین حسینی، مجموعه بزرگی از آورده‌های مادی و معنوی را برای استان به دنبال داشته و دارد و علاوه بر ارتقاء اخلاق و معنویت در استان، در سطوح مختلف اقتصادی و عمرانی هم آورده‌های بسیار خوبی برای کرمانشاه به دنبال داشته است، به گونه‌ای که هم‌اکنون زیرساخت‌های جاده‌ای از شرق تا غرب استان به برکت اربعین در حال بهبود است.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه به برکت اربعین حسینی حدود ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های استان تخصیص پیدا خواهد کرد، افزود: بخشی از این اعتبار برای خرید ماشین آلات شهری در اختیار شهرداری‌ها قرار خواهد گرفت.

مقام عالی استان در ادامه از هزینه چند صد میلیارد تومانی برای بهبود زیرساخت های مختلف استان به ویژه محورهای جاده‌ای و جذب مقدار قابل توجهی امکانات و تجهیزات در راستای اربعین حسینی خبر داد و گفت: به دنبال این هستیم که امکاناتی را جذب کنیم که پس از ایام اربعین حسینی نیز استفاده از آنها برای مردم استان ملموس باشد و بخشی از نیازهای شهروندان را در زمان‌های مختلف برطرف کند.

وی افزود: به عنوان نمونه خدمات بهداشتی که برای ایام اربعین در استان ایجاد خواهد شد، لازم است به صورت دائم، با کیفیت و در مکان‌های مناسب جانمایی شود تا بخشی از نیازهای شهروندان را برای همیشه مرتفع کند.

 صحرایی همچنین با تاکید بر ضرورت کار با کیفیت در استان از جمله در ایام اربعین حسینی، گفت: لازم است یک تحرک همه جانبه در استان رخ دهد و تمام ارکان آن از جمله مدیریت اجرایی، نمایندگان، شوراها و شهرداری‌ها و سایر دستگاه‌های خدمات رسان در کنار هم، کار را به صورت زنجیره‌ای دنبال کنند.

 در این دیدار موضوعات مختلفی از جمله مشکلات شهرها و روستاهای استان، سکونتگاه‌های غیر رسمی، آسفالت معابر روستایی، درخواست حضور  اعضای شورای اسلامی شهرها در شورای اداری شهرستان، بهسازی وسایل نقیه شهرداری‌ها و ضرورت استفاده مناسب از بافت‌های فرسوده و تاریخی و بهسازی آنها مطرح و پیگیری شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار