آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۲۶۴۹
قرارگاه شهید احمدی روشن کرمانشاه:

چرا در اجرای طرح ساخت مسکن «امید» در کرمانشاه تعلل می‌کنید؟

قرارگاه شهید احمدی روشن استان کرمانشاه در نامه‌ای خطاب به معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اعلام کرد: علل تعلل در اجرای طرح ساخت مسکن «امید» را برای مردم استان بیان کنید.

//چرا در اجرای  طرح ساخت مسکن «امید» تعلل می کنید؟

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، قرارگاه شهید احمدی روشن بسیج دانشجویی استان کرمانشاه در نامه ای خطاب به معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه اعلام کرد: علل تعلل در اجرای طرح ساخت مسکن «امید»را برای مردم استان بیان کنید.

در بخشی از این نامه آمده است:
چنان که استحضار دارید، امروز یکی از مشکلات بزرگ در استان کرمانشاه پدیده‌ای افسارگسیخته به نام «مسکن» است.

بازار مسکن در استان چند صباحی است که دچار رکود شده است. از طرفی قیمت خرید مسکن به دلیل کاهش ساخت و ساز به صورت نجومی افزایش یافته، همچنین صنایع وابسته به مسکن نیز دچار کاهش تولید گشته و به تبع آن وضعیت اشتغال استان که اوضاع نابسامانی دارد تحت الشعاع قرار گرفته است.

همان طور که اطلاع دارید دولت در سال ۹۶ از طرح ساخت مسکن «امید» برای کمک به حل مشکلات فوق الذکر نام برد. در این طرح، چشم انداز ساخت ۱۰۰ هزار واحدمسکونی در نظرگرفته شده است که سهم استان کرمانشاه ۲۷۶۴ واحد است که با انجام صحیح آن می‌توان به اهداف ذیل نائل گشت:

۱-سامان بخشیدن به وضعیت بافت‌های فرسوده شهری

۲-خروج از رکود تورمی در بازار مسکن

۳-ایجاد اشتغال در استان

۴-رونق بازار صنایع وابسته به مسکن

حال با گذشت قریب به دو سال از این طرح، اقدام ملموسی مشاهده نشده است. مورد انتظاراست که علل تعلل در اجرای این طرح را برای مردم شریف استان بیان فرمایید.

همچنین قرارگاه شهید احمدی روشن این حق رابرای جنابعالی محفوظ می‌دارد که در صورت ارسال جوابیه نامه (به دبیرخانه قرارگاه شهیداحمدی روشن واقع در سازمان بسیج دانشجویی استان کرمانشاه)، آن را منتشر کند.
 
آماده//چرا در اجرای طرح ساخت مسکن «امید» در کرمانشاه تعلل می‌کنید؟
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار