
بازدید کمیته بهداشت و درمان اربعین جهت بررسی امکانات در مناطق مرزی غرب کشور
بازدید این تیم با هدف بررسی امکانات و ظرفیتهای استانهای کرمانشاه، ایلام و خوزستان و همچنین موانع و مشکلات در حوزه بهداشت و درمان جهت برنامه ریزی ارائه خدمات در مراسم اربعین سال جاری انجام میشود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی سازمان اورژانس کشور، کمیته بهداشت و درمان با حضور معاونت فنی اورژانس کشور، روسای ادارات و کارشناسان سازمان اورژانس کشور و روسای ادارات و کارشناسان معاونت بهداشتی وزارت بهداشت به منظور بررسی امکانات موجود و ظرفیتها و قابلیتهای مناطق مرزی در حال بازدید و بررسی این مناطق میباشد.
این بازدید به مدت سه روز و از روز گذشته با بازدید از مرزهای خسروی و مهران آغاز شده است و تا دو روز آینده ادامه دارد.
حسن نوری در همین راستا اظهار داشت: دیروز به همین منظور جلسهای با ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، معاونت بهداشتی و رئیس فوریتهای پزشکی و سایر کارشناسان استان برگزار گردید.
معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور افزود: با توجه به گشایش مرز خسروی و احتمال تردد جمع کثیری. از زائرین از این مسیر، مهمترین مسائل موجود در این مرز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
نوری گفت: بازدید از بیمارستانهای سرپل ذهاب، قصر شیرین، طالقانی کرمانشاه و پایانه مرزی و همچنین پایگاههای اورژانس شهری و جادهای جهت بررسی زیرساختهای بهداشت و درمان استان نیز به همین منظور صورت گرفت.
معاون عملیات سازمان اورژانس کشور بیان کرد: همچنین در ادامه بازدیدها به منظور برنامه ریزی مراسم اربعین، توسعه زیرساختها و تامین منابع مالی از استان ایلام و مرز این استان بازدید بعمل آمد و در همین راستا جلساتی با ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایلام و معاونین بهداشت درمان و توسعه دانشگاه انجام گرفت و موضوعات مربوطه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و امروز نیز تیم کارشناسی اورژانس و بهداشت از زیر ساختهای پایانه مرزی مهران بازدید بعمل آوردند.
نوری ادامه داد: بازدید از مرز چزابه و شلمچه و برگزاری جلسات دانشگاهی اهواز و آبادان طی دو روز آتی انجام خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.