موسوی همایون گفت: بهبود دیپلماسی دولت و سیاست خارجی، تلاش موثر در راستای کاهش تورم، رفع مشکلات آب و برق و انرژی، اجرای طرح رتبه بندی معلمان پس از ۹ سال، افزایش فروش نفت، جهش در حوزه بهداشت و سلامت مثل ریشه کن کردن کرونا و... دستاوردهایی بود که میتوانست به نحو دیگری رسانهای شود.
گمان میشود که مردم نیز این روزها به شنیدن اخبار خوب در این سالها عادت نکرده و فقط منتظر اخبار گرانی ارزاق، طلا و دلار هستند. این از تغییر رفتار و فرهنگ منفی فوق العاده خطرناک خبر میدهد. لاجرم با فشار همه جانبه رسانههای بیگانه همچون منوتو، ایران اینترنشنال، بیبیسی و ویاوای و دیگر رسانهها در پوشش اخبار ناگوار حتی به صورت لحظهای از صفحات مجازیشان در پیامرسانها، از تیم رسانهای دولت و مجلس انتظار میرود اخبار کارهای خوب خود را با استفاده از ظرفیتها و تولیدات رسانهای به سمع و نظر مردم برسانند.
بزرگترین ضعف دولت، لکنت در بیان دستاوردها است و آنها را با عدم پیوست رسانه ای و خبری مورد مقبول میسوزاند. از نقش صداوسیما نیز در این مورد نباید غافل شد. رسانه ملی نیز به نوبهی خود وظیفه دارد این دستاوردها را به طور صحیح و مورد پسندی پوشش دهد و فقط گاها آن هم در بخش خبری و پوشش چند ثانیهای بسنده نکند. تاکنون چه دولت و چه مجلس و چه صداوسیما، عملکرد قابل قبولی در این مسئله ندارند و به نظر میرسد باید به فکر چاره و تحولی در این خصوص باشند.