کد خبر:۱۰۸۱۹۶۶
در آستانه تصویب؛

کمک مالی جدید اروپا به اوکراین در بسته‌ای به ارزش ۵۵میلیارد دلار!

کمیسیون اروپا قصد دارد تا در حمایت از اوکراین و در بحبوحه ضدحملات این کشور علیه روسیه، پیشنهاد کمک ۵۵ میلیارد دلاری به کی‌یف را مطرح کند.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپوتنیک، یک رسانه آمریکایی به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که کمیسیون اروپا در راستای حمایت از اوکراین، قصد دارد تا در آستانه «کمیسیون احیای اوکراین» در لندن، پیشنهاد کمک مالی جدیدی در حدود ۵۵ میلیارد دلار برای کی‌یف مطرح کند.

این منابع مدعی شده‌اند در آستانه این کنفرانس که قرار است امروز در لندن برگزار شود، این پیشنهاد به طور رسمی رو خواهد شد. کنفرانس به اصطلاح «احیای اوکراین» از ۲۱ تا ۲۳ ژوئن (۳۱ خرداد تا ۲ تیر) در پایتخت انگلیس برگزار خواهد شد و انتظار می‌رود نمایندگانی از موسسات مالی بین‌المللی، بخش خصوصی و جامعه مدنی، در آن حضور پیدا کنند. حاضران در این کنفرانس درباره حمایت مالی از اوکراین بحث خواهند کرد.

یکی از منابع آگاه مدعی شده که بر خلاف بسته‌های مالی قبلی که به اوکراین تخصیص یافته، مبلغ بسته جدید به‌جای استقراض از بازارها، به طور مستقیم از سوی کشور‌های عضو اتحادیه اروپا تامین خواهد شد و هدف آن کمک به دولت اوکراین برای پرداخت هزینه‌های جاری و همچنین تامین هزینه اولویت‌های بازسازی اضطراری است.

این خبر پس از آن منتشر شد که کریستین لیندنر، وزیر اقتصاد آلمان هفته گذشته درباره عدم توانایی این کشور برای تزریق پول بیشتر به صندوق اتحادیه اروپا، به برلین هشدار داده بود.

کمیسیون اروپا پیش‌تر با اشاره به اینکه اوکراین، بودجه بلندمدت این کمیسیون در بازه زمانی ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۷ را «تا بالاترین حد تحلیل» برده، هشدار داده و اعلام کرده بود که آلمان و سایر اقتصاد‌های بزرگ اتحادیه اروپا باید برای جبران مابه‌التفاوت بودجه، وارد عمل شوند.

اتحادیه اروپا از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، بیش از ۵۵ میلیارد دلار در قالب کمک مالی، نظامی و بشردوستانه، به کی‌یف کمک کرده است. مسکو همواره تاکید کرده که ارسال و تامین اسلحه برای اوکراین، به مثابه مداخله غیرمستقیم در جنگ بوده و تسلیحات ارسالی غرب برای کی‌یف، اهدافی مشروع برای ارتش روسیه خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار