به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر حسینعلی شهریاری روز سه شنبه در بیست و پنجمین کنگره اپتومتری که از امروز (۶ تیرماه) در سالن همایش ایران مال در حال برگزاری است، اظهار داشت: نظر وزارت بهداشت بر این بود که این که به نظام پزشکی داده نشود.
وی تاکید کرد که در این کار باید اصولی لحاظ شود و به همین دلیل تنها جایی که میتواند این کار را انجام دهد سازمان نظام پزشکی است.
شهریاری افزود: امضا الکترونیکی شامل همه کسانی که نسخه مینویسند خواهد؛ به عبارتی امضا الکترونیکی فقط مخصوص پزشکان نیست و هر کسی که با بیمهها قرارداد و نسخه مینویسند را شامل میشود.
وی با اشاره که اینکه کار اپتومتریستها کار حساس و دقیقی است و گفت: این موضوع برای افراد کمتر از ۱۵ سال از دقت بیشتری برخوردار است.
شهریاری ادامه داد: پزشکان چشم پزشک؛ بیماری این افراد را برطرف میکنند، اما برای مراقبتهای لازم باید تحویل اپتومتریست داده شود تا مراقبتهای لازم صورت گیرد.
وی افزود: در حال حاضر تجهیزات و امکانات پیشرفته شده و این امکان وجود دارد که خدمات مناسبی به بیماران ارایه کرد.
بیست و پنجمین کنگره اپتومتری ایران از امروز کار خود را با حضور اپتومتریستها در سالن همایش ایران مال آغاز شده و این مراسم تا ۹ تیرماه ادامه خواهد یافت. نباید گسترش و رشد علمی رشتههای پزشکی در کشور فراموش شود
رییس سازمان نظام پزشکی اظهار داشت: آن چیزی که اساس و بنیان کار جامعه پزسکی است و نباید فراموش شود گسترش و رشد علمی رشتههای پزشکی در کشور است.
دکتر محمد رئیس زاده روز سه شنبه در بیست و پنجمین کنگره اپتومتری که از امروز (۶ تیرماه) در سالن همایش ایران مال در حال برگزاری است، اصلیترین کارهای انجمنهای علمی حوزه پزشکی را برگزاری همایشهای علمی دانست و گفت: تلاطمهای اقتصادی و موضوعات دیگری از جمله تعرفه و امور معیشتی، همیشه هست و خواهد بود، چیزی نیست که فکر کنیم قبلا نبوده و ما مبتلابه آن هستیم.
وی ادامه داد: تمام اعتبار و اهمیت جامعه پزشکی در کشور وابسته به کیفیت علمی و عملی کار است.
رئیس زاده افزود: اگر جامعه پزشکی به لحاظ کیفیت کار؛ موضوعات علمی؛ تعهدات اخلاقی وضعیت بسامانی نداشته باشند؛ در چشم مردم خیلی اعتباری نخواهیم داشت.
رئیس سازمان نظام پزشکی افزود: اصل اساسی برای جامعه پزشکی حفظ کیفیت علمی و ارتقا روز به روز ان است به عبارتی ما در این زمینه از دنیا عقب نمانیم.
وی افزود: هرچند ما در زمینههایی مانند تعرفهها داریم تلاش میکنیم و وظیفه ما است؛ اما معلوم نیست به چه میزان توفیقاتی را بدست آوریم، اما در حوزه علمی دست خود ما پزشکان است.
وی ادامه داد: گسترش علمی و توسعه رشته و افزایش کیفیت و افزایش مهارتها وابسته به انجمنهای علمی است و در این زمینه سیاسیون؛ قانون گذاران و سیاستگذاران؛ خیلی نمیتوانند ما را محدود کنند.
وی تاکید کرد: مهمترین وظایف انجمنهای علمی؛ رصد وضعیت علمی در دنیا در رشتههای خود؛ افزایش کیفیت کار و عقب نماندن از دستاوردهای علمی روز و همچنین ابداع و نوآوری و رفتن به سمت مرجعیت علمی است.
رئیس زاده بیان داشت: در خیلی از این زمینهها به توفیقات خوبی دست یافتیم به عبارتی پزشکان ما نوآوری؛ ابداع و خلاقیتهایی داشتند و به همین دلیل در دنیا مطرح شدند.
وی تعداد اعضای انجمن اپتومتری را حدود ۳ هزار و ۵۰۰ نفر اعلام کرد و گعت: اعضای جوان و با تجربه در این انجمن عضو هستند.
وب افزود: ترکیب جوان با انگیزه و علاقمند و استادان با تجربه و پیشکسوت میتواند کمک کند تا ما در دنیا در حوزه اپتومتری صاحب نام و نوآوری باشیم و این چیز دور از دسترس نیست.
وی انجمن علمی اپتومتری ایران را بکی از انجمنهای علمی خوب کسور دانیت و گفت: انجمن اپتومتری از انجمنهای فعال و پیگیر هستند.
بیست و پنجمین کنگره اپتومتری ایران از امروز کار خود را با حضور اپتومتریستها در سالن همایش ایران مال آغاز شده و این مراسم تا ۹ تیرماه ادامه خواهد یافت.