به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شیلا غفاری افزود: در یک کارگاه چهار روزه که با شرکت کشورهای عضو دفتر مدیترانه شرقی (امرو) به صورت وبینار برگزار خواهد شد، متخصصان مطرح بین المللی در زمینه پلاسما و فرایندهای مربوط به بهره برداری از آن، سخنرانی خواهند کرد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه ایران سالها تجربه موفق در زمینه استفاده بهینه از پلاسما داشته است، بر اساس برنامه ریزی مشترک سازمان جهانی بهداشت با سازمان انتقال خون ایران به عنوان مرکز همکار، مقرر شد با برگزاری این کارگاه، تجارب خود را با کشورهای منطقه به اشتراک بگذاریم.
مدیرکل دفتر همکاریهای بین الملل سازمان انتقال خون گفت: این کارگاه با محوریت بهبود کیفیت پلاسما، اصول GMP در تولید پلاسما، نحوه جذب و حفظ اهداکننده داوطلب، غربالگری و سایر نکات فنی و کنترل کیفی فرایند تولید پلاسما، در تابستان سال جاری برگزار خواهد شد.
وی یادآوری کرد:سازمان انتقال خون ایران و موسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون در زمینه آموزش و پژوهش سلامت خون از سپتامبر ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۵ برای بار سوم به عنوان مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت برگزیده شدند.
غفاری تاکید کرد: برای اجرای استراتژیهای سازمان جهانی بهداشت در زمینه سلامت و کفایت خون در منطقه مدیترانه شرقی در طول دوره سوم عضویت، کارگاه متمرکز سازی و مدیریت مراکز انتقال خون نیز در تیر ماه ۱۴۰۱ برگزار شد. از فعالیتهای دیگر در این زمینه میتوان به برگزاری کارگاه استفاده بهینه از پلاسما و همکاری در دو پروژه پژوهشی با موضوع مدیریت اهداکنندگان خون و بررسی سلامت و کفایت خون در منطقه مدیترانه شرقی اشاره کرد.