به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هفتهای که گذشت، خبرهایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در سطح دانشگاهها منتشر شد. برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آنها حائز اهمیت بود. گزیدهای از مهمترین اخبار صنفی و فرهنگی دانشگاهها در هفته گذشته را مرور میکنیم.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان شرایط دریافت وام پیاده روی اربعین ویژه دانشجویان را اعلام کرد.
مسعود گنجی با اشاره به پرداخت وامهای دانشجویی گفت: تمام وامهای دانشجویی پرداخت شده است، فقط وام شهریه باقی مانده که تا پایان ماه جاری (تیرماه ۱۴۰۲) پرداخت میشود.
وی ادامه داد: دانشجویان تا ۳۱ اردیبهشت ماه سال جاری برای ثبت نام وامهای تحصیلی، شهریه، ودیعه مسکن و وام ضروری در سامانه صندوق فرصت داشتند که امسال حدود ۶۳ هزار نفر برای وام تحصیلی، ۳۰ هزار نفر وام شهریه، ۲۰ هزار نفر وام ضروری و بیش از یک هزار نفر هم برای وام ودیعه مسکن ثبت نام کردند.
وی ادامه داد: وام تحصیلی تا سوم تیرماه و وام ضروری هم تا هفتم تیرماه پرداخت شد، وام شهریه نیز تا آخر تیرماه به حساب دانشگاهها واریز خواهد شد.
سیصد و هفدهمین جلسه هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی به ریاست محمدعلی کینژاد در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، در این جلسه گزارشی از پروندههای رسیدگی شده در کارگروه رسیدگی به شکایات جهت تصمیمگیری نهایی در صحن جلسه هیأت عالی جذب ارائه شد.
در ابتدای جلسه کینژاد باتوجه به منویات مقام معظم رهبری در خصوص لزوم توجه ویژه به وضعیت نخبگان و تعیین تکلیف به کارگیری آنها در کمترین زمان بعد از تائید نهایی توسط هیأت مرکزی وزارتین علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کردند و مصوب گردید ظرف مدت ۴۸ ساعت نسبت به صدور احکام اقدام نمایند.
بدیهی است که قبل از فراخوان هیأتهای مرکزی وزارتین علوم و بهداشت و بعد از تائید نهایی در جهت تسریع و تسهیل ردیف استخدام با سازمان امور اداری و استخدامی و تامین اعتبار لازم با سازمان برنامه و بودجه هماهنگی انجام پذیرد.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی آخرین وضعیت طرح تجمیع این دانشگاه را تشریح کرد.
معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص اقدامات مبنی بر تجمیع دانشگاه علامه گفت: مصوبهای هیات دولت دارد مبنی بر تجمیع دانشگاه علامه طباطبایی که باید این مصوبه اجرایی شود. در حال حاضر ۵ دانشکده در بیرون از دانشگاه است و ۱۳ خوابگاه نیز در شهر تهران پراکنده است که این پراکندگی هزینهها را به لحاظ نگه داری و نیروی انسانی و رفت و آمدهایی که بین دانشگاه وجود دارد، افزایش داده است.
وی افزود: دانشگاه علامه دو سایت اصلی دارد که تجمیع دانشگاه باید در این دو سایت اصلی یعنی دهکده المپیک و روبروی مجموعه آزادی اتفاق بیفتد. از آنجا که این مجموعه زمینها مساحت کمی دارند یک ایده این است که از ارتفاع استفاده کنیم و ساختمانهای بلند بسازیم که بتوانیم از این طریق کمبود فضای فیزیکی را جبرای کنیم و همچنین از طریق تهاتر بتوانیم به مرور دانشکدههای بیرونی را در داخل دانشگاه تجمیع کنیم.
معاون آموزشی دانشگاه تهران با ابلاغ میزان مرخصی اعضای هیأت علمی پیمانی و رسمی و نحوه استفاده از آن در تابستان، زمان آغاز تعطیلات تابستانه اعضای هیات علمی دانشگاه تهران را از ۲۴ تیر ماه ۱۴۰۲ اعلام کرد.
محمود کمرهای معاون آموزشی دانشگاه تهران در این ابلاغیه آورده است: «تاریخ شروع استفاده از مرخصی تابستانی اعضای هیات علمی از روز شنبه ۲۴ تیر ماه ۱۴۰۲ و تاریخ پایان آن روز جمعه ۱۷ شهریور ماه ۱۴۰۲ میباشد.»
بر اساس این ابلاغیه، مدت مرخصی تابستانی برای اعضای هیأت علمی رسمی آزمایشی یا رسمی قطعی ۵۵ روز و برای اعضای هیات علمی پیمانی ۲۵ روز خواهد بود. همچنین در صورتی که مدت خدمت یک عضو هیات علمی کمتر از یک سال باشد، به تناسب ماههای خدمت، از مرخصی استحقاقی استفاده خواهد کرد.
معاون آموزشی دانشگاه تهران تاکید کرده است: حضور اعضای هیأت علمی در محل خدمت از روز شنبه ۱۸ شهریور ماه ۱۴۰۲ به منظور انجام وظایف محوله، برنامهریزی و آغاز به موقع کلاسهای نیمسال اول ۱۴۰۲-۱۴۰۳ الزامی است.
معاونت دانشجویی دانشگاه تهران اعلام کرد: عملکرد اداره کل امور خوابگاههای دانشگاه تهـران در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ از دید دانشجویان خوابگاهی ارزیابی میشود.
دانشجویان تا ۲۵ تیرمهلت دارند در سامانه فرهنگیاری خوابگاه دانشگاه تهران در این ارزیابی شرکت کنند.