آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۸۵۴۶

پوتین و لوکاشنکو درباره واگنر گفتگو کردند

سخنگوی کرملین گفته است که رؤسای جمهور روسیه و بلاروس در جریان دیدار دو روزه در «سنت‌پترزبورگ» در خصوص گروه شبه نظامی واگنر تبادل نظر کردند.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین امروز (سه‌شنبه) در جریان کنفرانس خبری خود اعلام کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «الکساندر لوکاشنکو» رئیس‌جمهور بلاروس در خصوص گروه شبه‌نظامیان «واگنر» که اخیراً جنجالی را در روسیه به پا کرده بودند، بحث وگفت‌وگو کردند.

بنا به گزارش خبرگزاری روسی راشاتودی، پسکوف تصریح کرد که پوتین و لوکاشنکو در جریان دو روز گفتگو، در خصوص طیفی از موضوعات از جمله واگنر، همکاری اقتصادی و تهدیدات خارجی تبادل نظر کردند.

لوکاشنکو که ماه گذشته نقش بسیار مهمی در حل و فصل اغتشاش گروه واگنر در روسیه ایفا کرد، روز یکشنبه هفته جاری برای آغاز گفتگو با پوتین، به «سنت پترزبورگ» پرواز کرد.

وزارت دفاع بلاروس پنجشنبه (۲۰ ژوئیه) در بیانیه‌ای اعلام کرد نیرو‌های گروه واگنر آموزش به نیرو‌های ویژه بلاروس را در یک پایگاه نظامی در چند مایلی مرز این کشور با لهستان آغاز کرده‌اند.

رئیس‌جمهور بلاروس نیرو‌های واگنر را به این کشور دعوت کرده تا به آموزش ارتش آن کمک کنند. این دعوت بعد از آن انجام شد که شورش مسلحانه ماه گذشته گروه واگنر علیه روسیه با میانجیگری لوکاشنکو در کمتر از ۲۴ ساعت پایان یافت.

لوکاشنکو اخیرا هم در یک سخنرانی از شبه‌نظامیان واگنر درخواست کرد ارتش بلاروس را تحت آموزش نظامی قرار دهند، اما در صحبت‌هایش در ششم ژوئیه (۱۵ تیر) گفت موضوع نقل مکان نیرو‌های واگنر هنوز حل نشده و به مدیریت گروه و مقام‌های روسیه بستگی دارد.

«یوگنی پریگوژین» فرمانده شرکت خصوصی نظامی واگنر چهارشنبه هفته گذشته برای اولین بار بعد از شورش ناکام علیه روسیه در انظار ظاهر شد. طبق گزارش سی‌ان‌ان، ویدئویی که روز چهارشنبه منتشر شد ظاهراً پریگوژین را در حال سلام و احوالپرسی با نیروهایش در بلاروس نشان می‌دهد.

شبکه آمریکایی ادعا کرد مکان‌یابی این ویدئو نشان می‌دهد در پایگاه نظامی متروکه در «آسیپوویچی» در حدود ۸۰ کیلومتری جنوب شرق مینسک پایتخت بلاروس ضبط شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار