کد خبر:۱۰۸۸۹۱۶
امام جمعه زابل:

حق را باید با قدرت گرفت، نه التماس! / مهمترین مشکل سیستان عدم رابطه مستقیم با مرکز تصمیم‌گیری کشور است

امام جمعه زابل گفت: حرف درخصوص آب برای کشاورزی و دامداری و صیادی است؛ چرا که همواره زندگی مردم این منطقه وابستگی کامل به آب داشته و دارد، و تامین این مهم هم با گرفتن حقآبه است، حق را باید گرفت، نه التماس کرد، باید با قدرت گرفت.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین عزیزی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه زابل با اشاره به اینکه بزرگترین خیانت به مردم سیستان ناامیدکردن مردم است گفت: امروز بزرگترین خیانت به سیستان ناامید کردن مردم است، ما به آینده سیستان کاملا امیدواریم، بحمدالله عوامل مختلف در تلاش هستند تا آب شرب مردم منطقه را تامین کنند. با تلاش‌هایی که در حال انجام است، ان شاء الله بحران آب شرب نداشته باشیم.

امام جمعه زابل افزود: حرف درخصوص آب برای کشاورزی و دامداری و صیادی است؛ چرا که همواره زندگی مردم این منطقه وابستگی کامل به آب داشته و دارد، و تامین این مهم هم با گرفتن حقآبه است، حق را باید گرفت، نه التماس کرد، باید با قدرت گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین عزیزی گفت: تشنگی زمین‌های سیستان از همه ما مطالبه می‌کند که حق آبه را باید با قدرت بگیرید، مشکلات سیستان حل شدنی است بشرطی که همه مسئولانه و با اقتدار با مسئله مواجه شوند.

وی ضمن تاکید بر مطالبه مردم سیستان درخصوص حضور رئیس جمهور در این منطقه گفت: امروز مطالبه مردم از رئیس جمهور عزیز این است که شخصا همراه هیئت دولت تشریف بیاورند سیستان، همینجا نسبت به مسائل مهم سیستان از نزدیک تصمیمات قاطع بگیرند، آقای رئیس جمهور این خواسته زیادی است؟ حق این مردم هست، میخواهند شما را اینجا ببینند و با شما سخن بگویند و تا گره‌های سیستان باز شود.

حجت الاسلام والمسلمین عزیزی افزود: مسئولان منتی بر مردم ندارند، نوکر مردمند، تکلیفشان این است که در خدمت مردم باشند، حالا این مردم از دولتشان انتظار دارند که همینجا در مورد مشکلاتشان تصمیم گیری شود. آب، مرز، منطقه آزاد، اشتغال.

وی در انتها گفت: مهم‌ترین مشکل سیستان این است که رابطه مستقیم با مرکز تصمیم گیری کشور ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار