کد خبر:۱۰۸۹۰۶۷
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان:

توجه به امنیت غذایی اولویت توسعه در هرمزگان است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان گفت: برنامه‌ریزی ما در بخش کشاورزی علاوه بر توسعه دریامحور با توجه به تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری، توسعه متوازن در سواحل و فراساحل با هدف امنیت غذایی کشور و افزایش میزان صادرات غیر نفتی است.

توجه به امنیت غذایی اولویت توسعه در هرمزگان است

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، عباس مویدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان بر توجه ویژه به اراضی کشاورزی استان با هدف توسعه بخش کشاورزی تاکید و اظهار کرد: زمین، موثرترین عامل در ایجاد، رشد و توسعه طرح‌های کشاورزی است و در همین راستا ۴۷ دشت از ۷۸ دشت موجود در هرمزگان در زمینه توسعه بخش کشاورزی به بهره‌برداری رسیده است.

وی با اشاره به اولویت‌بندی دشت‌های استان بر اساس میزان آب و سایر شاخص‌ها، با هدف توسعه صنعت کشاورزی هرمزگان، اضافه کرد: تلاش داریم با هدف تامین اراضی مورد نیاز فعالان بخش کشاورزی و متقاضیان، سراسر استان را عملیات"جی آی اس" انجام دهید.

مؤیدی هرمزگان را استانی با سه مزیت دریا، ساحل و فراساحل در بخش توسعه صنعت کشاورزی معرفی و خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی ما در بخش کشاورزی علاوه بر توسعه دریامحور با توجه به تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری، توسعه متوازن در سواحل و فراساحل با هدف امنیت غذایی کشور و افزایش میزان صادرات غیر نفتی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی استان، رشد بهره وری و افزایش تناژ تولید محصولات کشاورزی با استفاده از روش‌های نوین را بر توسعه سطح کشت، ارجحیت دهیم.

وی ایجاد مجموعه‌های کشت و صنعت را بهترین روش در بخش کشاورزی دانست و عنوان کرد: تنها راه افزایش خدمات در بخش کشاورزی چه از لحاظ کمی و چه کیفی، اعتماد به بخش خصوصی و برون سپاری خدمات در راستای کوچک وچابک سازی دولت است.

مویدی تاکید کرد: اتاق اصناف کشاورزی باید طرح ارائه دهد، برنامه تدوین کند و ما نیز به عنوان دستگاه دولتی، خادم این فعالان در چارچوب قانون هستیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان سند توسعه را محور اصلی ارائه طرح‌های بخش کشاورزی دانست و عنوان کرد: در سازمان جهاد کشاورزی با برگزاری کمیسیون ماده ۳۳ به صورت هفتگی بر تعیین تکلیف اراضی واگذاری نظارت مستمر داریم.

وی همچنین بر اولویت بندی واگذاری اراضی جهت اجرای طرح‌های ارائه شده از سوی متقاضیان بر اساس دستورالعمل‌ها و اسناد بالادستی تاکید کرد و افزود: سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان درچارچوب قانون از هیج تلاشی برای به ثمر رسیدن طرح‌های راکد و نیمه فعال دریغ نخواهد کردو برای حفظ کاربری اراضی تمام روستا‌ها با همکاری دستگاه‌های متولی قاطعانه برخورد می‌کند.

مویدی،  رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان در پایان ایجاد شهر‌های مولد با هدف اسکان و تولید بویژه در سواحل استان را کمک به توسعه دریامحور هرمزگان ذکر و تصریح کرد: احداث این شهر‌ها که با بهره‌گیری از طرح‌ها و معماری‌های ایرانی و اسلامی در دستور کار قرار گرفته از رویکرد‌های دولت مردمی سیزدهم در راستای توسعه اشتغال و اقتصاد در هرمزگان برنامه‌ریزی شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار