کد خبر:۱۲۴۳۱۹۵
وزارت نیرو اعلام کرد؛

حجم سد زاینده‌ رود به ۱۹۹ میلیون متر مکعب رسید

براساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، حجم آب پشت سد زاینده‌ رود به ۱۹۹ میلیون مترمکعب رسیده است که برابر با ۱۶ درصد از حجم سد بوده و نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد کاهش را ثبت کرده است.

حجم سد زاینده‌ رود به ۱۹۹ میلیون متر مکعب رسید

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، از ابتدای سال آبی تا پنجم فروردین ۱۴۰۴ موجودی مخزن ۳۷ سد در کشور کاهش و ۱۳ سد افزایش داشته است.

بیشترین کاهش حجم سد مربوط به «رودبال داراب» در استان فارس است که نسبت به سال گذشته ۱۴۰ درصد کاهش پیدا کرده است، سپس «شمیل و نیان» در هرمزگان با ۹۲ درصد کاهش، «سد دوستی» در استان خراسان رضوی ۹۰ درصد کاهش را ثبت کردند.

از سوی دیگر بیشترین افزایش حجم مربوط به «سد چاه نیمه‌ها» در استان سیستان و بلوچستان است که نسبت به سال گذشته حجم آن ۳۷۸ درصد افزایش و «سد خدا آفرین» در استان آذربایجان شرقی ۲۰۵ درصد افزایش را ثبت کرده‌اند.

۱۳ سد دریاچه ارومیه اکنون ۶۲۸ میلیون متر مکعب آب دارند که برابر ۳۸ درصد از حجم این سدهاست و نسبت به سال گذشته ۳۷ درصد کاهش پیدا کرده است.

سد طالقان در استان تهران و البرز اکنون ۲۱۶ میلیون متر مکعب آب دارند که برابر ۵۱ درصد از حجم این سد است و نسبت به سال گذشته ۲۹ درصد افزایش نشان می‌دهد.

در خوزستان که پرآب‌ترین جلگه کشور است نیز «زنجیره کارون» بیش از ۷۹ هزار و ۶۳ میلیون متر مکعب، «سد دز» ۱۳۵۱ میلیون متر مکعب، «سد کرخه» بیش از ۱۳۳۹ میلیون متر مکعب، «سد جره» ۱۲۸ متر مکعب و «سد مارون» ۳۷۱ میلیون متر مکعب آب دارد که در این بین بیشترین افزایش حجم مربوط به «سد جره» است.

حجم آب پشت سد زاینده رود به ۱۹۹ میلیون متر مکعب رسیده که برابر با ۱۶ درصد از حجم سد بوده و نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد کاهش را ثبت کرده است.

 

حجم سد زاینده‌ رود به ۱۹۹ میلیون متر مکعب رسید

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار