کد خبر:۱۲۴۴۷۵۲
رییس پلیس راهور فراجا:

نتایج کارشناسی حادثه واژگونی اتوبوس در کرمان اعلام شد

رییس پلیس راهور فراجا با تشریح جزئیات حادثه واژگونی اتوبوس مسافربری در کرمان، اعلام کرد که بر اساس بررسی‌های فنی و کارشناسی، راننده اتوبوس ۵۰ درصد و شرکت تعاونی مربوطه نیز ۵۰ درصد در وقوع این حادثه تلخ مقصر شناخته شدند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو به نقل از پلیس راهور فراجا، سردار سیدتیمور حسینی در راستای شفاف‌سازی با ارائه توضیحات دقیقی در خصوص حادثه واژگونی اتوبوس مسافربری کرمان - مشهد، افزود: براساس تحقیقات کارشناسی و بازبینی مستندات موجود، مسئول وقت شیفت پاسگاه پلیس راه چترود به دلیل قصور در نظارت و نه خطای عمدی، تحت برخورد سازمانی قرار گرفت و عزل شد.

وی اظهار کرد: پس از انجام ارزیابی‌های تخصصی و تجزیه و تحلیل دقیق شرایط حادثه، کارشناسان به این نتیجه رسیدند که مقصران این حادثه راننده خودرو و شرکت تعاونی مربوطه با سهم ۵۰ درصد هستند.

سردار حسینی گفت: سهم راننده اتوبوس ۵۰ درصد به دلیل بی مبالاتی و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه و تخطی از سرعت مطمئنه و سهم شرکت تعاونی در وقوع حادثه نیز ۵۰ درصد به‌دلیل بی‌مبالاتی و عدم رعایت ضوابط صدور صورت وضعیت مسافری و سوار کردن مسافر بیش از ظرفیت مجاز وسیله نقلیه عمومی است.

رییس پلیس راهور فراجا با تاکید بر برخورد قاطع پلیس راهور با هرگونه قصور و تخلف در این حادثه، افزود: پلیس راهور هیچ‌گونه کوتاهی از سوی افراد حقیقی یا حقوقی که در این حادثه دخیل بوده‌اند را نخواهد پذیرفت و با دقت، تمامی موارد به مراجع ذی‌صلاح ارجاع داده خواهد شد.

سردار حسینی گفت: پلیس راهور به‌عنوان یکی از ارگان‌های کلیدی در حوزه امنیت جاده‌ای، ضمن پیگیری مستمر این حادثه، بر لزوم نظارت بیشتر و همکاری میان تمامی سازمان‌های مرتبط با موضوع تصادفات تاکید دارد. امیدواریم که با نظارت دقیق‌تر و اقدامات پیشگیرانه، شاهد کاهش حوادث رانندگی و تلفات انسانی در جاده‌ها باشیم.

شایان ذکر است، سانحه واژگونی یک دستگاه اتوبوس ۱۰ فروردین ماه در جاده کرمان- راور منحر به کشته شدن ۱۵ نفر و مصدوم شدن ۴۵ نفر شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار