آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۲۵۶
نماینده کرمان در گفت و گو با دانشجو:

وزیر راه به کرمان بیاید / لزوم بررسی میدانی وضعیت جاده‌ها

نماینده مردم کرمان و راور با اشاره به وضعیت نامطلوب آسفالت جاده‌های کرمان و نیز عدم تکمیل پروژه جاده راور به دیهوک در مسیر مشهد که یکی از حادثه خیز‌ترین جاده‌ها به شمار می‌رود، خواستار سفر فوری وزیر راه و شهرسازی به کرمان و بازدید وی از جاده‌های این استان شد.

شهباز حسن‌پور نماینده مردم کرمان و راور در مجلس در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، با اشاره به وضعیت نامطلوب آسفالت جاده‌های کرمان و نیز عدم تکمیل پروژه جاده راور به دیهوک در مسیر مشهد که یکی از حادثه خیز‌ترین جاده‌ها به شمار می‌رود، خواستار سفر فوری وزیر راه و شهرسازی به کرمان و بازدید وی از جاده‌های این استان شد.

او بیان کرد: حضور وزیر راه در کرمان و مشاهده وضعیت نامطلوب آسفالت و ایمنی جاده‌های کرمان می‌تواند نقش ویژه‌ای در خصوص در اولولیت قرار گرفتن موضوع رسیدگی به وضعیت جاده‌های استان و تخصیص بودجه‌های عمرانی لازم در این خصوص داشته باشد.


وی گفت: متأسفانه رتبه اول جدول آمار بالای تلفات جاده‌ای در استان کرمان طی نوروز امسال که توسط رئیس پلیس راهور فراجا هم اعلام شد، بار دیگر نشان‌دهنده ضعف‌های جدی در ایمنی جاده‌ها و کمبود نظارت‌های لازم است. 

نماینده مردم کرمان و راور با اشاره به حادثه ناگوار واژگونی اتوبوس در جاده کرمان به راور طی روز‌های اخیر که منجر به کشته شدن ۱۵ نفر شد افزود: بنده در همین راستا، پنجم فروردین ماه در تماس با معاونان وزارت راه و شهرسازی، اعتراض و تذکر جدی خود را نسبت به عملکرد این وزارتخانه اعلام کردم و این مسئله را از طریق معاون پارلمانی وزارت راه و شهرسازی منتقل نمودم.

وی گفت: این حادثه بار دیگر اهمیت اقدامات فوری و تصمیم‌گیری‌های قاطع در جهت ارتقاء ایمنی جاده‌ها و بهبود حمل‌ونقل عمومی را به ما گوشزد می‌کند.

او تاکید کرد: نامناسب بودن برخی محور‌های مواصلاتی، از جمله جاده کرمان - راور از موضوعاتی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد. 

حسن پور گفت: امید است با همکاری نهاد‌های مربوطه، گام‌های مؤثری در جهت ایمنی بیشتر شهروندان برداشته شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار