به گزارش خبرنگار استان ها خبرگزاری دانشجو، جهانگیر شاهینی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: توسعه استان همافزایی و یکپارچگی را طلب میکند و سیاست گذاری، برنامه ریزی و نظارت لازمه تحقق اهداف است.
وی با بیان اینکه بحث سند چشم انداز توسعه استان یک افق چندین ساله را در خود جای داده و چندین محور دارد، افزود: راهبردهایی نیز در این سند دیده شده و باید سند نظریه پایه توسعه استان نیز در برنامهها دیده شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد به سند توسعه استان اشاره کرد و عنوان داشت: سند توسعه با برنامه توسعه یکی نیست و تفاوت محسوسی در محورهای آن وجود دارد.
شاهینی بر احصای مزیتهای استان اشاره کرد و ابراز داشت: برنامه آمایش و سندها هرکدام در جای خود قرار دارند. برنامه توسعه بخشی نیز آغاز شده، منابع مادی، مالی، اطلاعاتی و انسانی برای تحقق برنامهها نیاز است.
وی با اشاره به اهمیت تقویت محورهای مختلف، ابراز داشت: استان مزیتهای مختلفی داشته که هدفگذاری ها با تاکید جذب اعتبار تعریف شده است. اقدام برای ظرفیت سازی بخش آبی استان، تقویت سدها، تولید برق، توسعه کشاورزی، تکمیل زیرساختها و نقش آفرینی در توسعه اقتصاد کشور با تکیه بر پیگیری و اعتبار بخشی در تمام اسناد تدوین شده، دیده شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد راه، آب و کشاورزی را از اولویتهای استان دانست و گفت: ایفای نقش تأثیر گذار در نظام اقتصادی و تولیدی از خروجیهای توسعه اهداف است.
شاهینی با تاکید بر توسعه زیرساختهای استان و محور حمل و نقل هوایی و زمینی و رشد صنایع تبدیلی، اظهار کرد: زیرساختهای ضعیف جذب سرمایه گذار در استان را با مشکل مواجه میکند که باید سرمایه پذیری استان تقویت شود.
وی با بیان اینکه در سفر رئیس جمهوری تسهیلات خوبی به استان تخصیص یافت، اظهار کرد: در این سفر ۱٠ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی به استان تعلق گرفت.