کد خبر:۱۰۹۱۵۵۲
برای اولین بار صورت گرفت

بازدید کارشناسان ایرانی از ایستگاه سنجش آب «دهراورد» / آیا گزارش این بازدید ادعاهای طالبان را رد می‌کند؟

سفیر ایران و نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان گفت: کارشناسان ایرانی برای اولین بار از سرچشمه‌های هیرمند در افغانستان بازدید کردند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حسن کاظمی قمی سفیر ایران و نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان گفت: کارشناسان ایرانی برای اولین بار از سرچشمه‌های هیرمند در افغانستان بازدید کردند.

سفیر ایران در افغانستان ادامه داد: هیئت فنی ما در حال حاضر در کابل است بازدید انجام شده و به زودی گزارش آن به دست ما می‌رسد.

وی بیان کرد: این اولین بار است که متخصصان ایرانی از ایستگاه سنجش‌آب در منطقه "دهراود" بازدید می‌کنند.

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان اظهار کرد: طبق معاهده، ما می‌توانیم نسبت به ادعای طرف مقابل مبنی بر کمبود آب تشکیک و ادعا را راستی‌آزمایی کنیم.

به گزارش خبرگزاری دانشجو طبق متن معاهده ۱۳۵۱ کارشناسان ایرانی می‌توانند با بازدید از ایستگاه سنجش آب دهراورد میزان آب موجود در رودخانه هیرمند را بررسی کنند که این بند از معاهده تاکنون عملی نشده بود و امروز برای اولین این اتفاق افتاده است.

در گزارش هفته گذشته خبرگزاری دانشجو بر لزوم این بازدید تاکید شده بود که خوشبختانه این اتفاق افتاد و احتمالا گزارش این بازدید بتواند ادعای طالبان مبنی بر خشکسالی را رد کند.

بیشتر بخوانید:

بی‌توجهی مسئولان کشوری به مطالبات مردم سیستان / اصلاح بند انحرافی کمال‌خان، راه حل مسئله حق‌آبه هیرمند

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار