آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۱۹۹۵
معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد

تصویب طرح جامع «باقرشهر» و «شهرک اعتمادیه» در استان تهران

خسرو دانشجو با تاکید بر سیاست تسریع در قانون جهش تولید مسکن، از تصویب طرح جامع باقرشهر و طرح جامع شهرک اعتمادیه شهریار استان تهران برای تکمیل زیرساخت‌های لازم شهری و تامین مسکن متقاضیان خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «خسرو دانشجو» با تاکید بر راهکار‌های دولت برای الحاق اراضی با مالکیت دولتی به شهرها، سومین موضوعی را که در ششمین جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری مورد بررسی قرار گرفت، الحاق ۱۵۵ هکتار اراضی به محدوده شهر نیشابور عنوان کرد.

وی گفت: الحاق ۱۵۵ هکتار اراضی پیشنهادی به شهر نیشابور برای اجرای قانون جهش تولید و طرح نهضت ملی مسکن مورد بررسی قرار گرفت.

دانشجو توضیح‌داد: مقرر شد تا این طرح یک بار دیگر به کمیته فنی شورای عالی شهرسازی و معماری برگردانده شود تا مواردی که نگرانی وزارت جهاد کشاورزی، وزارت نیرو ومحیط زیست و سایر دستگاه هاست به دقت کارشناسی شود و پس از رفع موارد ابهامی دوباره برای جلسه بعدی شورای عالی برای اخذ تصمیم نهایی ارجاع شود.

وی بیان‌داشت: به دلیل تراکم بالای نیشابور و تقاضای بالای مسکن و عدم توازن عرضه و تقاضا، قیمت مسکن و زمین در نیشابور بالا رفته است؛ بنابراین در این زمینه تلاش خواهیم کرد تا با اتخاذ تصمیم‌های کارشناسی قیمت زمین و مسکن را برای متقاضیان مسکن در نیشابور متعادل کنیم.

ششمین جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران با حضور «مهرداد بذرپاش» وزیر راه و شهرسازی و با حضور نمایندگانی از وزارت جهاد کشاورزی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان برنامه و بودجه، وزارت کشور، وزارت نیرو، سازمان حفاظت محیط زیست، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، سازمان مدیریت بحران، معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی به عنوان اعضای اصلی شورا و همچنین برخی نمایندگان استانی برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار