آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۲۳۹۵

تولید بنزین پتروپالایش اصفهان به ۱۴ میلیون لیتر در روز رسید

مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان گفت: میزان تولید بنزین در این واحد به ۱۴ میلیون لتیر در روز رسیده است و امیدوارند با این حجم تولید کمکی برای تامین سوخت کشور انجام دهند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محسن قدیری مدیر عامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر بیش از ۴۵۰ پروژه در پتروپالایش اصفهان در دست اجرا است که عملیات اجرایی آن‌ها بوسیله متخصصان و شرکت‌های دانش‌بنیان در حال جلو رفتن است.

قدیری درباره اهداف این هلدینگ گفت: هدف ما این است که در سال ۱۴۰۵، ۲۰۰ مدیر توانمند را به کشور تحویل دهیم. همچنین دستیابی به سود ۴/۲ میلیارد دلاری و کسب ضریب پیچیدگی بالای ۱۲ از مهم‌ترین اهداف ما است.

مدیر عامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان گفت: ما ۱۱ استراتژی داریم که توسعه پایدار، توسعه سیستم هوش مصنوعی، اصلاح و بهبود زیرساخت آب و انرژی، حفظ و تامین خوراک و تولید محصولات از جمله آن‌هاست.

قدیری درباره شرکت‌های تابعه این هلدینگ عنوان کرد: ۶ شرکت تاسیس کردیم که پویا مشعل و میرداماد از جمله آن‌ها هستند. ۷۰ درصد پروژه‌ها در این شرکت‌ها و ۳۰ درصد دیگر در هلدینگ پیگیری می‌شود. اولین سیستم کنترل سیستم ایرانی در شرکت مشعل پویا در حال ساخت است. در حال حاضر در حال نصب ۳ کولینگ هیدریدی و در حال خرید سیستم گلکسی از آلمان هستیم.

مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان درباره نحوه تامین آب این مجموعه اظهار کرد: در بخش آب ۲۳ پروژه تعریف کردیم. یکی از اهداف ما کاهش ۷۵ درصد مصرف آب هلدینگ تا نیمه اول سال آینده است.

قدیری درباره میزان بنزین تولیدی این هلدینگ گفت: در بحث بنزین، زمان ورود ما میزان تولید بنزین ۱۲ میلیون لیتر در روز بود که آن را به ۱۴ میلیون لیتر رساندیم. در آینده با افزایش تولید بنزین به کاهش ناترازی کمک خواهیم کرد.

قدیری در پایان عنوان کرد: در حال نصب ۳ کولینگ هیدریدی و در حال خرید سیستم گلکسی از آلمان هستیم. اکنون هزینه میزان انرژی که هدر می‌رود، ۱۰۴ میلیارد دلار است. یکی از اهداف ما صرفه‌جویی ۱۱/۷۸ درصدی در بخش انرژی تا سال ۱۴۰۵ است. با این کار نزدیک به ۶۰ میلیارد تومان هر ماه صرفه‌جویی در هزینه خواهیم داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار