فواد ایزدی: آمریکا نمی‌خواهد هیچ هژمونی در اوراسیا به‌وجود آید
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۳۰۲۱
در دوره دانش افزایی اساتید بسیجی مطرح شد

فواد ایزدی: آمریکا نمی‌خواهد هیچ هژمونی در اوراسیا به‌وجود آید

استاد دانشگاه تهران و کارشناس مسائل آمریکا گفت: راهبرد اصلی امنیتی آمریکا آن است که اجازه ندهد هیچ هژمونی در اوراسیا به وجود آید.

فواد ایزدی: آمریکا نمی‌خواهد هیچ هژمونی در اوراسیا به‌وجود آید

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فواد ایزدی کارشناس مسائل آمریکا در دوره دانش افزایی و توانمندسازی اساتید بسیجی که در مشهد در حال برگزاری است، اظهار کرد: راهبرد اصلی امنیتی آمریکا آن است که اجازه ندهد هیچ هژمونی در اوراسیا بوجود آید.

وی متذکر شد: در حال گذار به یک نظم جدید جهانی هستیم که در این نظم جدید، آمریکا در یک‌روند، تبدیل به یک کشور معمولی خواهد شد.

این کارشناس مسائل آمریکا خاطر نشان کرد: دشمن می‌داند اگر ایران تحت فشار نباشد قدرت منطقه می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در زمینه تولید محتوا برای تبیین واقعیت‌ها مشکل داریم، عنوان کرد: مشکل عمیق‌تر، سبک آموزش در کشور چه در خانواده و چه خارج از محیط خانواده است.

ایزدی با تاکید بر اینکه مدیریت محیط‌های تولید محتوا و رسانه‌ای به سبک علمی یک ضرورت است، گفت: دشمنان دائماً در حال تجهیز خود به شیوه‌های جدید هستند، قطعاً جنگ‌های ترکیبی آینده، با شیوه‌های فعلی جواب‌گو نخواهد بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار