کد خبر:۱۰۹۳۸۵۵

تهران ۴ درجه خنک‌تر می‌شود

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از کاهش ۴ درجه‌ای دما در تهران خبر داد و گفت: اواخر هفته سامانه بارشی شمال غرب کشور را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به پیش‌بینی وضعیت آب و هوایی کشور طی هفته جاری اظهار کرد: طی هفته گذشته در برخی مناطق نوار شمالی کشور بارش‌هایی را داشتیم که این بارش‌ها در هفته جاری در استان‌های مازندران، گیلان، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی ادامه دارد.

وی افزود: در سایر مناطق کشور تا آخر هفته پدیده خاصی نداریم تنها برای جنوب کرمان و رشته کوه البرز در استان مازندران بارش‌های رگباری پیش‌بینی شده است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا یادآور شد: اواخر هفته جاری سامانه بارشی در شمال غرب کشور فعال است و شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی و اردبیل را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

ضیائیان با اشاره به کاهش دما در نیمه شمالی کشور گفت: دما در این مناطق دو تا ۵ درجه کاهش یافت.

وی در خصوص وضعیت آب و هوای تهران نیز افزود: حداکثر دمای امروز پایتخت ۳۵ تا ۳۶ درجه است که فردا با کاهش حدود ۴ درجه‌ای به ۳۲ درجه خواهد رسید.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا همچنین تاکید کرد: بعد از کاهش دما در نوار شمالی مقداری افزایش دما داریم و مجددا از چهارشنبه کاهش دما در این مناطق آغاز می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار