به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، دفتر آمار فدرال آلمان اعلام کرد که کسری بودجه این کشور در نیمه نخست سال جاری به ۴۲.۱ میلیارد یورو معادل ۴۵.۴ میلیارد دلار رسیده است.
دلیل افزایش کسری بودجه دولت آلمان تلاشها برای کنترل تورم و قیمت حاملهای انرژی در این کشور بوده است.
آمارهای اولیه نشان میدهد که کسری بودجه دولت آلمان نسبت به مدت مشابه سال گذشته سه برابر شده و ۳۷ میلیارد یورو بیشتر شده است.
دفتر آمار فدرال آلمان میگوید: در این بازه زمانی دولت این کشور ۹۱۷ میلیارد دلار درآمد و ۹۵۹ میلیارد دلار هزینه داشته است که میزان هزینههای این کشور ۷.۷ درصد افزایش داشته است.
اصلاح ساختمانهای دولتی در راستای افزایش بهرهوری انرژی در آنها نیز یکی دیگر از دلایل افزایش هزینههای دولت این کشور بوده است. با وجود آنکه این کشور بزرگترین اقتصاد اتحادیه اروپا بهشمار میرود، اما همچنان با مشکل افزایش تورم و بالا بودن قیمت حاملهای انرژی روبهرو است. پیشبینیها حاکی از آن است که حداقل تا سال ۲۰۲۷ قیمت انرژی در آلمان بالا خواهد ماند.
از آنجا که آلمان وابستگی شدیدی به واردات گاز از روسیه داشت، از جمله کشورهایی بود که در مسیر تحریم گازی روسیه بیشترین آسیب را دید و همین مسئله به افزایش قیمت حاملهای انرژی در این کشور منجر و موجب بالا رفتن قیمتها در دیگر بخشهای اقتصادی آلمان شد.